Kimler Geldi Kimler Geçti: Modern zaman ilişkilerini ele alıyoruz

Netflix'in yeni dizisi Kimler Geldi Kimler Geçti, günümüz ilişkilerini ilginç bir bakış açısıyla ele alıyor. Mekanlar, kostümler son derece başarılıyken, senaryonun zaman zaman oldukça vasatlaştığını söylememek imkansız. İşte Serenay Sarıkaya'nın başrolde yer aldığı dizi hakkında detaylar... 

Serenay Sarıkaya'nın Leyla Taylan karakterine hayat verdiği "Kimler Geldi Kimler Geçti" dizisinin oyuncuları arasında Metin Akdülger, Hakan Kurtaş, Boran Kuzum, Ahmet Rıfat Şungar, Meriç Aral, Bade İşçil, Esra Ruşan ve Efe Tunçer gibi sevilen isimler yer alıyor. Ayrıca Kamil Güler, Cem Güler, Zeynep Tuğçe Bayat, Gülcan Arslan ve Perihan Savaş, Laçin Ceylan, Ege Aydan, Selçuk Borak gibi çok sayıda önemli oyuncu yer alıyor.

Senaryosu Ece Yörenç, Ayşe Özyılmazel ve Özgür Taylan’da ait olan dizinin yönetmeni ise Bertan Başaran.

Dayısının hukuk bürosunda avukatlık yapan Leyla, mimar Ömer ile yedi yıllık ilişkisini bitirmiş ve sancılı bir süreçten yeni çıkmıştır. Aldatılarak bitirdiği ilişkisinin ardından yeni heyecanlara atılmaya hevesli olan Leyla, arkadaşlarından da bu süreçte destek alır çünkü yıllardır uzak olduğu piyasada tüm kurallar değişmiştir. 

Dayısının hukuk bürosunda çalışan diğer avukatlar ile yakın arkadaş olan Leyla, onların da olduğu bir ortamda şef olan Feyyaz ile tanışır ve dakikalar içinde öpüşmeye, dans etmeye başlar. 

Leyla, şef Feyyaz ile ilişki bile denemeyecek ilginç bir haldeyken, büroya gelen boşanma davası hayatını değiştirir. Cem Murathan, üçüncü eşi Tuba ile de boşanacaktır

Tuba ise bu boşanmanın gerçekleşmemesi için ütopik isteklerde bulunur. Dizi tam da burada başlar aslında. Kahramanımız Leyla, Ömer'i de içine alan bir aşk üçgeninin içinde bulur kendini. 

Aşk, arkadaşlık gibi konuları içine alan Kimler Geldi Kimler Geçti, yeni dönem ilişkilerini ilginç bir biçimde ele alıyor. 

Senaryosunu zaman zaman zayıf bulduğum dizinin kostümleri ve mekan seçimleri son derece iç açıcıydı zira içinde bulunduğumuz zor günlerde bu tarz detaylar bizi başka bir dünyanın içine alıyor. 

Senaryonun zaman zaman zayıf olduğunu söylesem de, dizi bizi modern ilişki terimleriyle de haşır neşir etmesiyle beğenimi kazandı. 

Heyecan olmasa da, mükemmel bir olay örgüsü göremesem de çerez bir dizi olarak oldukça beğendim. 

Yönetmen : Bertan Başaran

Senaryo : Ece Yönenç

Görüntü Yönetmeni : Yon Thomas

Müzik : Dağhan Kök, Ulaş Özbiçer, Batur Yurtsever

Oyuncular : Serenay Sarıkaya, Metin Akdülger, Hakan Kurtaş, Boran Kuzum, Esra Ruşan, Gülcan Arslan, Meriç Aral, Efe Tunçer, Nil Sude Albayrak, Kamil Güler, Laçin Ceylan, Ege Aydan

Türkiye / Komedi-Romantik-Dram / 6 Bölüm 45 Dk.