Avrupalı istilası! Draftta ilk iki sırada Avrupalı oyuncular seçildi. Avrupalılar geliyor

Avrupalı istilası

Net favorisi olmayan drafta Fransızların ağırlıklı olduğu Avrupalı oyuncular damga vurdu. Bu durumun önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini düşünüyorum. Çünkü Amerika'daki sistem yıldız oyuncu ve bilet satma üzerine kurulu olduğu için temel basketbol eğitimi almış ve kolektif anlayışla hareket eden Avrupalı oyuncular değerli hale geliyor.
İlk sıradan kim seçilse tartışılacaktı.

Avrupalı istilası! Draftta ilk iki sırada Avrupalı oyuncular seçildi. Avrupalılar geliyor

Atlanta Hawks biraz daha tartışılır seçim yaparak Fransız Zaccharie Risacher'ı seçti. Risacher uzun boylu kanat oyuncusu. Dış şut ve savunmada potansiyele sahip. Ancak tavanı dar. En fazla iyi seviye 3&D oyuncusu olabilir. Bu profil ilk sıra için düşük.

Avrupalı istilası! Draftta ilk iki sırada Avrupalı oyuncular seçildi. Avrupalılar geliyor - Resim : 2

İkinci sıradan seçen Washington Wizards'ın Alex Sarr tercihini beğendim. Çok yönlü savunma becerisine sahip 216 boyunda, 4 ve 5 numara oynayabilen, fiziki özellikleri elit savunmacı olmaya müsait bir oyuncu. Oldukça tatmin edici. Hücumda henüz istenilen seviyede değil. Ofansif gelişimi Sarr'ı yıldız yapabilir. Çok sayıda potansiyelli gence sahip olan

Avrupalı istilası! Draftta ilk iki sırada Avrupalı oyuncular seçildi. Avrupalılar geliyor - Resim : 3

Houston Rockets ilk etapta hakkını takaslamayı denedi. Başaramayınca en potansiyelli veya en iyiyi değil, hazır ve ihtiyaca yönelik olanı seçti. Reed Sheppard iyi savunma yapan ve tamamlayıcı skorer olarak oynayacak combo gard. Yeterli oyun zekasına sahip. İme Udoka'nın onu yedek oyun kurucu olarak deneyeceğini düşünüyorum.

Avrupalı istilası! Draftta ilk iki sırada Avrupalı oyuncular seçildi. Avrupalılar geliyor - Resim : 4

San Antonio Spurs 4. sıradan potansiyele yatırım yaptı. Stephon Castle birebir savunmada "adam yer" denilen türden caydırıcı. Güçlü, atlet ve çok yönlü bir skorer gard. Şutu iyi değil. Şayet şutunu bir silah haline getirirse bir rol oyuncusundan fazlası olabilir.

İlk tur seçimleri arasında Oklahoma, Sacramento ve Lakers'ın tercihlerini beğendim.

Avrupalı istilası! Draftta ilk iki sırada Avrupalı oyuncular seçildi. Avrupalılar geliyor - Resim : 5

Oklahoma 12. sıradan uzun boylu gard familyasından Nikola Topic'i seçti. Dizinden yaşadığı sakatlık olmasa üst sıralardan seçilebilirdi. 12. sıraya düşünce Sam Presti kaçırmadı. Sırp basketbolcu oyun aklı ve saha görüşü ile ana oyun kurucu olabilir. Savunma ve dış şutunu geliştirmeli. Başlangıç için Alex Caruso ve Wallace'ın gerisinde görülüyor. Eksiklerini giderdikçe rolü ve etkisi artacaktır.
Gard savunmasında sıkıntı yaşayan

Avrupalı istilası! Draftta ilk iki sırada Avrupalı oyuncular seçildi. Avrupalılar geliyor - Resim : 6

Sacramento Kings 13. sıradan maden buldu. Devin Carter 22 yaşında. Hemen katkı verecek bir profil. Tam bir savaşçı. Çok yönlü bir savunmacı. İyi hücumcu ve ortalama üstü pasör. Tam bir tamamlayıcı parça. De'Aaron Fox ve Malik Monk için ideal partner.

Avrupalı istilası! Draftta ilk iki sırada Avrupalı oyuncular seçildi. Avrupalılar geliyor - Resim : 7

Drafttan ihtiyac gören bir başka takim Los Angeles Lakers. 17. sıra seçimi Dalton Knecht, gömülü savunmaları cezalandıracak keskin şutör. Toplu, topsuz, sabit ve hareketli üretebiliyor. Lakers iki yıldızı LeBron James ve Anthony Davis için ideal partner buldu.