Yer İstanbul: Pazar Günü İçin Alarm Verildi. Orhan Şen Sosyal Medyadan Duyurdu

İstanbul son bir kaç gündür serin bir havanın etkisi altına girdi, yağışlar bu gece ve gece de belirli yerlerde devam edecek. Metoroloji uzmanı Orhan Şen, İstanbullular için kötü bare isosyal medyadan duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Yer İstanbul: Pazar Günü İçin Alarm Verildi. Orhan Şen Sosyal Medyadan Duyurdu

Profesör Doktor Orhan Şen, sosyal medya üzerinden hava durumuyla ilgili tahminlerini paylaşmaya devam ediyor.

İstanbul günlerdir aşırı sıcak ve nemden kavrulurken, yağmurun yağması sonucu İstanbullular kısa süre de olsa rahat bir nefes aldı ancak uzman isim bu konuda yeni bir uyarı yaptı ve pazar gününe dikkat çekti. 

Orhan Şen sosyal medyadan yaptığı açıklamada pazar günü yeniden aşırı sıcak havanın görüleceğini söyledi ve yaptığı paylaşımlarda şu ifadeleri kullandı.

Bugün Perşembe Yağışların, Afyon, Kütahya, Isparta, Antalya'nın iç kesimleri, Denizli, Karaman Edirne, Kırklareli, Mersin, Adana kuzey çevrelerinde yerel kuvvetli olması beklendiğinden su baskını, yıldırım, yerel dolu yağısına dikkat edelim. Sıcaklıklar kuzeyde azalmaya devam eder.

Bugün öğlen İstanbul'un Avrupa yakasında gece, yarın sabah kuzey ilçelerinde yağış var. Sıcaklık bugün 31, yarın ve cumartesi 30C Pazartesi tekrar 35 C. Yarın Zonguldak Bartın Kastamonu cevresinde yağış kuvvetli. Bugün akşam saatlerinde Ankara civarında yağış kuvvetlenecek 32C.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin