Yeni kasetler yolda! Mustafa Sarıgül'den sonra... Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi'den bomba kulis bilgisi.... CHP, İBB, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine giderken...

Türkiye geçen hafta CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'e yönelik çirkin kaset iddialarını konuşmuştu. Geçmişte de Türkiye siyasetinde önemli isimlere yönelik kaset komplosu düzenlenmişti. Bunları hatırlatan Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, gündeme sarsacak bomba kulis bilgisini paylaştı: İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, CHP Genel Başkanlığı ve cumhurbaşkanı adaylığına giden yolda yeni kasetler konuşuluyor...

Google Haberlere Abone ol
Yeni kasetler yolda! Mustafa Sarıgül'den sonra...  Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi'den bomba kulis bilgisi.... CHP, İBB, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine giderken...

Geçmişte Deniz Baykal'a, sonra MHP'nin genel başkan yardımcılarına, seçim öncesi ise Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye yönelik kaset komplosundan sonra son olarak CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'le ilgili çirkin kaset iddiaları gündeme geldi.

Sarıgül yaptığı açıklamayla kendisine yönelik komplo yapıldığını ileri sürdü.

Kaset komplosuyla ilgili dikkat çeken bir yazı kaleme alan Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi'den bomba bir iddia gündeme geldi.

Selvi,  "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, CHP Genel Başkanlığı ve cumhurbaşkanı adaylığına giden yolda yeni kasetler konuşuluyor." dedi.

 

Hürriyet gazetesindeki köşesinde "O nedenle “CHP’de kaset işleri devam eder mi?” diye sorma gereği duyuyorum. Çünkü CHP’de paylaşılacak çok önemli koltuklar ortaya çıktı. Yerel seçimle birlikte CHP’deki koltukların siyasi kıymeti arttı. Siyasi torbada CHP’deki koltukların değeri yükseldi. Çünkü kazanma ihtimali doğdu. İktidar olma ya da cumhurbaşkanı seçilme umudu güçlendi. Ödül büyük olunca mücadelede kanlı oluyor." ifadesini kullanan Selvi, "Çünkü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, CHP Genel Başkanlığı ve cumhurbaşkanı adaylığına giden yolda yeni kasetler konuşuluyor." iddiasında bulundu.

Abdulkadir Selvi yazısında "Yerel yönetimlerden başlayarak bir mıntıka temizliğinden söz ediliyor. Yerel yönetimlerden CHP Genel Merkezi’ne, oradan cumhurbaşkanı adaylığına giden sürecin yapı taşları kasetlerle döşenmek isteniyor. Kimi birilerini bir yerlere getirmek için yapılıyor kimi de birilerini oyun dışına atmak için tasarlanıyor. Bu yol çok tehlikeli bir yol. Bu yöntem çok kirli bir yöntem. Bu tuzak demokrasiye kurulmuş bir tuzaktır." ifadesini kullandı.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin