Yediğiniz her gün için bin pişman olacaksınız: Cinsel isteği azaltıyor, cinsel performansı düşürüyor. Cinsel isteği azaltan gıdalar nelerdir?

Yediğiniz her gün için bin pişman olacaksınız. Bu gıdaların düzenli olarak tüketilmesi cinsel isteksizliğin oluşmasına neden oluyor. İşte tüketirken bir kez daha düşünmeniz gereken o gıdalar...

Google Haberlere Abone ol
Yediğiniz her gün için bin pişman olacaksınız: Cinsel isteği azaltıyor, cinsel performansı düşürüyor. Cinsel isteği azaltan gıdalar nelerdir?

Cinsel isteği arttıran kadar cinsel isteğin düşmesine neden olan pek çok gıda bulunuyor. Bu gıdaların düzenli olarak tüketilmesi güncel sağlığı olumsuz yönde etkilerken aynı zamanda cinsel performansınızın büyük ölçüde düşmesine sebebiyet veriyor...

Beslenme ile cinsel ilişki üzerine doğrudan bir denklem bulunuyorken, yapılan araştırmalar sonucunda o gıdaları tüketenlerin cinsel performanslarında ciddi bir düşüşün olduğu görülüyor.

İşte cinsel isteği azaltan o gıdalar...

BU GIDALARI TÜKETMEDEN EVVEL BİR KEZ DAHA DÜŞÜNÜN!

Cinsel isteksizliğin oluşmasına neden olan belli başlı gıdalar bulunuyorken bu gıdaların tüketilmesi cinsel performansın düşmesini tetikliyor. İşte cinsel performansı düşüren o gıdalar...

Cinsel performansın düşmesine neden olan gıdaların başında şüphesiz gazlı içecekler geliyor. Gazlı içecekler karaciğer böbrek rahatsızlıklarının oluşmasına neden olmasının yanı sıra ilişkideki performans düşüklüğünün oluşmasına da neden olabilmektedir.

Şoklanarak dondurulmuş gıdalar damarlarda tıkanıklık probleminin oluşmasına neden olurken cinsel organlara kan akışını azaltmaya neden olmaktadır.

Demli tüketilen çay ve kahveler cinsel isteksizliğin oluşmasını büyük ölçüde tetikleyen unsurlar arasında yer alıyor.

 

Bu gıdaların yanı sıra cinsel performansın artmasına yardımcı olan gıdaları ise şu şekilde sıralayabiliriz;

  • Kakao,
  • Domates suyu,
  • Ananas,
  • Deniz ürünleri (balık, karides vs.),
  • Kuşkonmaz,
  • Roka,
  • İncir,
  • Nar yer alıyor.
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin