Yağış Geliyor Sıcaklık Düşüyor. Marmara Bölgesi İçin Uyarıda Bulundu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu raporunu paylaştı uyarılar da geldi. Profesör Doktor Orhan Şen de hava durumu tahminini paylaştı ve Marmara Bölgesi'ne yağış geleceğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Yağış Geliyor Sıcaklık Düşüyor. Marmara Bölgesi İçin Uyarıda Bulundu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 4 Ekim hava durumu raporunu yayımladı. Türkiye genelinde yağış beklenmiyor, hava sıcaklıkları 2 ila 4 derece artarken Marmara, Orta ve Doğu Karadeniz, Batı Karadeniz ve İç Anadolu'da sis ve pus hadisesi bekleniyor. Sürücülerin dikkatli ve tedbirli olması konusunda uyarı yapıldı.

Öte yandan meteoroloji uzmanı Profesör doktor Orhan Şen de hava durumu tahminini paylaştı ve Marmara Bölgesi'ne yağış geleceğini açıkladı.

Şen sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda "Bugün de ülkede yağış yok. Sıcaklıklar 2-4 derece artıyor. Bir çok bölgede ortalamanın (Ekim ayı) üzerine çıkacak. Marmara ve iç bölgelerde sabah SİS var. Pazar günü Marmara'ya yağış geliyor çok kuvvetli değil pazartesi de devam eder. Pazartesi sıcaklık 4-5 derece düşecek tüm yurtta." dedi.

Şen, "İstanbul bugün 26 Yarın 29 Pazartesi yağmurlu 22 C Ankara bugün sisli 26 yarın 28 Salı 20 C İzmir bugün 31 pazartesi yağmurlu 26 c Antalya bugünden salıya değişmiyor 29-30C Pazartesi yağış var." ifadelerini kullandı. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin