Wanda Nara kimdir, ne iş yapar? Wanda Nara'nın ilk eşi kim, nasıl ünlü oldu?

Süper Lig takımlarından Galatasaray'da forma giyen dünyaca ünlü futbolcu Mauro İcardi'nin eşi Wanda Nara gündemden düşmüyor. Sürekli evliliklerindeki sorunlarla gündeme gelen çiftin boşandığı iddiaları konuşuluyor. Peki, Wanda Nara kimdir, ne iş yapar? Wanda Nara'nın ilk eşi kim, nasıl ünlü oldu? İşte hayat hikayesi...

Google Haberlere Abone ol
Wanda Nara kimdir, ne iş yapar? Wanda Nara'nın ilk eşi kim, nasıl ünlü oldu?

Son zamanların sosyal medyada en çok konuşulan isimlerinin başında Mauro İcardi'nin Wanda Nara geliyor. Gerek İcardi ile yaşadığı sorunlarla gerek yaptığı paylaşımlarla dillerden düşmeyen Wanda Nara'nın hayatı merak ediliyor. Peki, Wanda Nara kimdir, ne iş yapar? Wanda Nara'nın ilk eşi kim, nasıl ünlü oldu?

Wanda Nara kimdir, ne iş yapar? Wanda Nara'nın ilk eşi kim, nasıl ünlü oldu?

WANDA NARA KİMDİR, NE İŞ YAPAR?

Wanda Nara 10 Aralık 1986 tarihinde Aires, Boulogne Sur Mer'de doğdu. Andrés Nara ve Nora Colosimo'nun kızı olarak dünyaya gelen Nara'nın Zaira adında bir kız kardeşi bulunuyor. Wanda Nara, Arjantinli model, televizyon sunucusu ve futbol menajeridir.

WANDA NARA'NIN İLK EŞİ KİM?

Wanda Nara 2008-2013 yılları arasında Maxi Lopez ile evlilik yaşadı. Maxi Lopez, Arjantinli eski futbolcudur.

Çiftin; Valentino Gastón, Constantino ve Benedicto isimli üç oğlu bulunuyor. López, Sampdoria'dan takım arkadaşı Mauro Icardi ile karısı Wanda Nara'nın ilişkisi ortaya çıktıktan sonra Wanda'dan ayrıldı.

Wanda Nara kimdir, ne iş yapar? Wanda Nara'nın ilk eşi kim, nasıl ünlü oldu? - Resim : 2

Icardi ile daha önce iyi bir arkadaş olan Lopez, İtalya'ya ilk taşındığında evini Icardi'ye açmıştı. Nara ve López, Aralık 2013'te boşanma işlemlerine başladı. Nara ve Icardi ise 27 Mayıs 2014'te evlendi. Nisan 2014'te Sampdoria ve Inter arasındaki Serie A maçında López, Icardi'nin elini sıkmayı reddetti ve basının maçı "Wanda derbisi" olarak adlandırmasına yol açtı.

WANDA NARA NASIL ÜNLÜ OLDU?

Wanda Nara Icardi ve Lopez'den önce de tanınıyordu fakat özellikle Icardi ile aşk yaşamaya başladıktan ve Icardi Galatasaray'a transfer olduktan sonra ünlendi.

Wanda Nara, 2005–2006 yaz tiyatrosu sezonunda Humor en custodia revue'de ikinci bir vedette olarak sahneye çıktı. 2006–2007 yaz tiyatrosu sezonunda, Jorge Corona'nın King Corona revüsünde bir vedetteydi. Komedyen ve eşi tarafından taciz edildiği iddiasıyla iki ay sonra revüden ayrılan Nara, dedikodu dergilerinde kendisine büyük bir ün kazandıran skandalın ardından, Showmatch 'den Patinando por un sueño ile Ağustos-Aralık 2007'de yarışmacı ve küçük kız olarak bir sözleşme imzaladı. 2009'un sonlarında El musical de tus sueños'a yarışmacı olarak katıldı ve başarılı oldu. Mayıs 2011'de Bailando 2011'de yarışmacı oldu. O zamanki kocası Maxi López ile İtalya'ya gitmek için ayrıldı ve yerine kız kardeşi Zaira geçti.

Wanda Nara kimdir, ne iş yapar? Wanda Nara'nın ilk eşi kim, nasıl ünlü oldu? - Resim : 3

Eylül 2018'de Nara, Mediaset'in gece geç saatlerde yayınlanan ve Pierluigi Pardo'nun sunuculuğunu yaptığı spor talk show Tiki Taka - Il calcio è il nostro gioco'da ortak sunucu, showgirl ve kanaat önderi olarak Melissa Satta'nın yerini aldı. Program 2018'de ve ayrıca 2020'de Italia 1'de ve 2019'da Canale 5'te yayınlandı. Nara ve Pardo'nun bu programdaki rolleri, COVID-19 salgını nedeniyle Mart 2020'de bitti ve sonraki sezonda yerlerini Piero Chiambretti aldı. 2020'nin başlarında Nara, Grande Fratello VIP'nin dördüncü sezonunda Pupo ile görüş uzmanı olarak yer aldı. Eylül 2022'de Nara, Arjantinli yetenek ¿Quién es la máscara?'nın ilk sezonunda dört panelistten biri oldu. Şubat 2023'te Masterchef Arjantin'in yeni sunucusu oldu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin