Uyumadan önce çarşafın altına sabun koyun o dertten kurtulun: Meğer o sorunun ilacı sabunmuş. Çarşafın altına sabun koymak neye iyi gelir?

Çarşafların altına sabun koymanın sağlığa mucizevi faydaları olduğu ortaya çıktı. İşte uyumadan önce çarşafların altına sabun koymanın inanılmaz etkileri...

Google Haberlere Abone ol
Uyumadan önce çarşafın altına sabun koyun o dertten kurtulun: Meğer o sorunun ilacı sabunmuş. Çarşafın altına sabun koymak neye iyi gelir? - Resim: 1

Yatmadan önce çarşafın altına sabun koyarsanız bir hastalıktan kurtulmak için çuvalla para ödemeyecek bedava kurtulacaksınız. Üstelik bu yöntem birçok ünlü doktor tarafından da öneriliyor.

Uykuya dalmadan önce çarşafınızın altına bir kalıp sabun koymak, insanların neredeyse yüzde 50'sinin muzdarip olduğunu bildirdiği çok yaygın bir tıbbi durum için kanıtlanmış bir tedavidir.

Kulağa biraz tuhaf geldiğini biliyoruz ama insanlar bunun iyi geldiğini iddia ediyor. Peki ne işe yarar?

Her 10 kişinden 1'inde huzursuz bacak sendromu görülüyor. Bacağınızda oluşan karıncalanma, kramp ve ağrılar uykunuzu da etkiliyor.

Sendromun tam olarak nedeni bilinmiyor. Demir eksikliği, böbrek yetmezliği, diyabet, romatizmal bozukluk ve diğer rahatsızlıklar bunu tetikliyor olabilir.

Huzursuz bacak sendromu, özellikle geceleri uykunun baş düşmanı. Peki sabun bu konuda nasıl yardımcı oluyor? İşte detaylar...