Ürünlerinde Domuz Eti Çıkan Köfteci Yusuf Mu? Şirketten Açıklama Geldi

Türkiye günlerdir ünlü bir köfte zincirinin 2 şubesinde alınan numunelerden domuz eti çıktığı iddiasını konuşuyor. Sosyal medyada da konuyla ilgili binlerce paylaşım yapılırken bu lokanta zincirinin Köfteci Yusuf olduğu iddia edildi. Şirket konuyla ilgili sessizliğini korurken avukattan dikkat çeken bir açıklama geldi.

Google Haberlere Abone ol
Ürünlerinde Domuz Eti Çıkan Köfteci Yusuf Mu? Şirketten Açıklama Geldi

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yaptığı denetimlerde, ünlü bir köfte zincirinin 2 şubesinden alınan numunelerde domuz eti tespit edildiği ancak şirketin aldığı mahkeme kararı nedeniyle isminin açıklanamadığı iddia edildi.

Bakanlık taklit ve tağşiş yapan firmaları açıklamaya devam ederken, TarımdanHaber Genel Yayın Yönetmeni Sadettin İnan, dikkati çeken bir iddiada bulundu.

TV5'te katıldığı canlı yayında, Türkiye'nin en ünlü köfte zincirinin ürünlerinde domuz eti tespit edildiğini belirten İnan, "O firma listede yer alsaydı, Türkiye'de yer yerinden oynar, gündem değişirdi" dedi.

"Bakanlık bir et firması ile ilgili domuz eti tespitinde bulunuyor, fakat firma konuyu yargıya taşıyor. Mahkeme, firma lehine yürütmeyi durdurma kararı aldığı için o firma taklit/tağşiş listesinde yer almamış" şeklinde konuşan İnan, vatandaşları bu konuda uyardı.

Kıyma diye millete öyle bir şey yedirmişler ki... Bakanlık yeni listeyi yayınladı! Kıymada tavuk taşlığı, zeytinyağında tohum yağı, tereyağında bitkisel yağ...

 

AVUKATTAN AÇIKLAMA

İşte o lokantanın Köfteci Yusuf olduğu iddia edilirken, sosyal medyada Köfteci Yusuf ile ilgili binlerce paylaşım yapıldı.

Şirket konuyla ilgili sessizliğini korurken avukattan dikkat çeken bir açıklama geldi.

Gazete Pencere'den Leyla Aydoğan, ünlü restoran zinciri Köfteci Yusuf'un avukatı Ali Uslu'ya ulaştı.

Avukat Ali Uslu, yaptığı açıklamada konu hakkında bilgisi olmadığını, açıklama yapamayacağını ve iddialara cevap veremeyeceğini belirtti.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Etiketler köfteci yusuf gıda
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin