Ünlülerin makyözü ve sosyal medya fenomeni Alp Kavasoğlu hayatını kaybetti

TikTok fenomeni Kübra Aykut'un ölümünün ardından ünlülerin makyözü ve sosyal medya fenomeni Alp Kavasoğlu da hayatını kaybetti. 43 yaşında hayatını kaybeden Kavasoğlu aralarında Neslihan Atagül, Afra Saraçoğlu, İrem Helvacıoğlu'nun da bulunduğu çok sayıda ünlü isimle çalışmıştı

Google Haberlere Abone ol
Ünlülerin makyözü ve sosyal medya fenomeni Alp Kavasoğlu hayatını kaybetti

TikTok fenomeni Kübra Aykut, İstanbul  Sultanbeyli'de kendi evinin 5. katından atlayarak intihar etti. Aykut'un ardından bir sosyal medya fenomeni ve ünlülerin ünlülerin makyözü Alp Kavasoğlu yaşamını yitirdi. 

 

 

Kavasoğlu'nun ölüm haberini sosyal medya hesabından meslektaşı Fezi Altun, duyurdu. Altun, cenaze töreninin de bugün yapılacağını paylaştı: 

“Başımız sağ olsun. Sevgili dostumuz Alp Kavasoğlu'nu kaybetmenin derin üzüntüsü İçerisindeyiz. Güler yüzü, sıcak kalbi ve güzel enerjisiyle hayatımıza dokunan Alp, hepimizin kalbinde yaşamaya devam edecek.

Cenazesi, bugün Üsküdar Şakirin Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınacak namazın ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilecektir. Ailesine, sevenlerine ve tüm dostlarına sabır diliyor, Alp'e Allah'tan rahmet diliyorum.”

 

Yerli ve yabancı birçok ünlüyle birlikte çalışan 43 yaşındaki Kavasoğlu’nun ölüm nedeni açıklanmadı.

Kavasoğlu, Neslihan Atagül, Afra Saraçoğlu, İrem Helvacıoğlu, Ege Kökenli, Deniz Baysal, Ezgi Mola ve Aslı Enver gibi birçok ünlü ismin makyajını yaptı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin