Uçakta korku dolu anlar. Kalkıştan sonra uçağın lastiği düştü. Acil iniş yaptı

United Airlines'ın Los Angeles'tan Denver'a giden 1001 sefer sayılı uçağının kalkış sırasında lastiği düştü.

Google Haberlere Abone ol
Uçakta korku dolu anlar. Kalkıştan sonra uçağın lastiği düştü. Acil iniş yaptı

United Airlines'a ait bir uçağın Los Angeles'tan kalkarken arka iniş takımından bir tekerlek düştüğü için DIA'ya güvenli bir şekilde indi.

Denver Uluslararası Havalimanı yetkilileri, United 1001 sefer sayılı Boeing 757-200 tipi uçağın Los Angeles'tan kalkış sırasında bir tekerleğin düşmesi üzerine DIA'ya indiğini belirtti. Uçaktaki 174 yolcu ve yedi mürettebatın yaralanmadığı bildirildi.

United, tekerleğin düşmesine neyin sebep olduğunu belirlemek için bir soruşturma başlattığını söyledi. Tekerlek Los Angeles'ta bulundu.

Allen Stubblefield isimli yolcu Güney California'dan Iowa'ya Denver'den aktarma yaparak seyahat ettiğini belirterek iş için sık sık uçtuğunu ve daha önce hiç acil inişin parçası olmadığını söyledi. Kalkışın tamamen normal hissettirdiğini ancak uçuşun yarısından sonra pilotun anons yaparak Denver'a acil iniş yapacaklarını söylediğini aktardı.

Allen Stubblefield, "(Ben) çok sayıda güvenlik prosedüründen geçtim ve neredeyse yarı dinliyorsunuz ya da neredeyse dinlemiyorsunuz." dedi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Etiketler uçak acil iniş lastik
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin