Tuvalete girip etrafa bakınca hayatının şokunu yaşadı. Gövdesi çok büyük ve çok sayıda bacağı bulunan canlı görenlerin tüylerini ürpertti. İşte o görüntüler...

Bir sosyal medya kullanıcı, Güney Pasifik Okyanusu'ndaki Vanuvatu Adası'nda tatil yaparken yaşadığı deneyimi anlatınca gündem oldu. Yaklaşık 20 milyon izlenen TikTok paylaşımında adam tuvalete gittiğinde karşısında devam büyüklükteki davetsiz misafirleri görünce şaşırarak, "Bir daha tuvalete gitmeye cesaret edemedim" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Tuvalete girip etrafa bakınca hayatının şokunu yaşadı. Gövdesi çok büyük ve çok sayıda bacağı bulunan canlı görenlerin tüylerini ürpertti. İşte o görüntüler... - Resim: 1

TikTok'ta 'favislandhome' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kişi Güney Pasifik Okyanusu'ndaki Vanuvatu Adası'nda tatil yaparken kiralık evlerinin tuvaletinde davetsiz misafirler gördü. Gövdesi çok büyük ve çok sayıda bacağı bulunan 3 canlıyı gören adam, "Birisi tuvaletin arkasındaydı. Diğeri aynada, bir başkası ise duvara tünemişti" ifadelerini kullandı.

Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü manzara karşısında korktuklarını dile getirirken devasa büyüklükteki canlıları örümceğe benzettiğini söyledi.