Tek seferde sivilcelerin kökünü kurutan formül bulundu: Limon suyuyla karıştırıp sürmeniz yeterli. Sivilceyi en hızlı ne geçirir?

Sivilceler genellikle yüzde, sırtta kolda ve göğüs bölgelerinde meydana gelir. Bu sivilceleri hızlı ve etkili bir şekilde geçirmek için limon suyuyla bu ürünü karıştırmak yeterli olacak. İşte sivilcelerin kökünü kurutan o yöntem ve uygulanışı

Tek seferde sivilcelerin kökünü kurutan formül bulundu: Limon suyuyla karıştırıp sürmeniz yeterli. Sivilceyi en hızlı ne geçirir?

Sivilce, hemen hemen her yaştan insanda görülen cilt sorunlarından biridir. Kırmızı renge sahip olan sivilceler genellikle kırmızı veya sarı iltihaplı uca sahip olabilir.

Pek çok nedenden dolayı meydana gelen sivilceler genellikle; beslenme alışkanlıkları, genetik faktör veya hormonlardan kaynaklı olabilir.

Kişiyi psikolojik açıdan da etkileyen sivilceleri tedavi etmek için piyasada birtakım ürünler mevcuttur.

Ancak bu ürünler sivilceyi geçiremediği gibi cildi daha da kötü etkileyebilir. Bu noktada doğal yöntemler, sivilce kurutmak için birebirdir.

İşte sivilcelerin kökünü kurutan o yöntem...

SİVİLCE KURUTAN DOĞAL ÇÖZÜM

Sivilceleri doğal yoldan kurutmak için birtakım yöntemler mevcuttur. Karbonat ve limon suyu, sivilcelerin tedavisinde kullanılan doğal ve etkili yöntemlerdin başında gelir.

Bu iki malzemenin birleşimi, antibakteriyel, anti-inflamatuar ve eksfoliyan özellikleri sayesinde sivilcelerin görünümünü azaltabilir ve cilt sağlığını destekler.

Karbonat, hafif alkali yapısı ile cildin pH dengesini düzenler ve fazla yağı emer. Aynı zamanda, ölü deri hücrelerinin ciltten uzaklaştırılmasına yardımcı olarak gözeneklerin tıkanmasını önler ve cildin daha pürüzsüz görünmesini sağlar.

Öte yandan karbonatın antibakteriyel özellikleri, sivilcelere neden olan bakterilerin büyümesini engelleyebilir.

Tek seferde sivilcelerin kökünü kurutan formül bulundu: Limon suyuyla karıştırıp sürmeniz yeterli. Sivilceyi en hızlı ne geçirir?

Ayrıca karbonat, ciltteki siyah nokta ve beyaz nokta gibi diğer cilt problemlerini de azaltan doğal güçlü malzemelerden biridir.

Limon suyu ise, yüksek C vitamini ve sitrik asit içeriği ile bilinir. Bu asit, cilt üzerindeki ölü hücreleri ve fazla yağı çözerek gözeneklerin açılmasına yardımcı olur.

Antibakteriyel ve anti-inflamatuar özellikleri sayesinde, sivilcelerin iltihabını azaltır ve yeni sivilce oluşumunu engeller.

Limon suyu aynı zamanda, cilt tonunu eşitleyerek sivilce lekelerinin ve izlerinin görünümünü azaltmaya yardımcı olur.

NASIL UYGULANIR?

Karbonat ve limon suyuyla sivilceleri kurutmak için öncelikle yarım çay kaşığı karbonata birkaç damla limon suyu ekleyip karıştırın.

Daha sonra bu karışımı sivilceli bölgenize parmağınızla sürerek 20 dakika kadar bekletin. Süre sonunda yıkayın ve bu işlemi sivilce kuruyana kadar tekrarlayın.

DİKKAT: Bu haber genel bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yan etkiyle karşılaşmamak adına uygulamadan önce uzmanınıza danışın.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin