Tek bir hareket cinsel hayatınızın güçlenmesini sağlayacak: Günde 5 dakikanızı ayırmanız yeterli. Cinsel hayatı ne güçlendirir?

Tek bir hareket ile seks hayatınızı güçlendirmeniz mümkün. Günde yalnızca 5 dakikanızı ayırarak cinsel hayatınızı güçlendirmeniz mümkün. İşte seks hayatınızı güçlendirecek o etkili formül...

Google Haberlere Abone ol
Tek bir hareket cinsel hayatınızın güçlenmesini sağlayacak: Günde 5 dakikanızı ayırmanız yeterli. Cinsel hayatı ne güçlendirir?

Cinsel ilişkinize bambaşka bir soluk getirecek o formül bulundu. Günlük yaşam periyodunuzun içerisine ilave edeceğiniz bu hareket cinsel yaşamınızın çok daha güçlü olmasına yardımcı oluyor. 

Düzenli spor hayatının cinsel yaşam üzerinde büyük etkili olduğu hemen herkes tarafından bilinirken, uzmanlar bu hareketin cinsel yaşamı geliştirdiğini açıkladı.

İşte cinsel yaşamın güçlenmesine yardımcı olan o mucizevi formül...

BU HAREKET CİNSEL İLİŞKİYİ GÜÇLENDİRİYOR!

ABD merkezli seks terapisti Dr. Rachel Zar, günlük yaşamda düzenli olarak plank hareketinin yapılmasının cinsel hayatı olumlu yönde etkilediğini duyurdu.

Plank hareketi çekirdek kaslarının güçlenmesine yardımcı olurken bu güçlenmenin seks esnasında çok daha kolay hareket edilebileceğine işaret ettiğini ortaya koydu.

Bunun yanı sıra Indiana Üniversitesi'nden 530 kadın üzerinde 2011 yılında gerçekleştirilen bir araştırma sonucunda bazı kadınların karın egzersizi esnasında uyarıldığını ortaya koydu.

 

Cinsel ilişkide çok daha fazla güçlenebilmek için düzenli olarak plank hareketi yapmayı deneyebilir ve kas gelişiminizi güçlendirebilirsiniz.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin