Sevda Demirel kimdir, kaç yaşında, nereli? Sevda Demirel ne iş yapıyor?

8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümünün ardından Sevda Demirel'in açıklaması sosyal medyada gündem oldu. Demirel'in "Eğer şeriat kanunları yürürlüğe girecekse ben sonsuz kapanmaya hazırım yeter ki bunları assınlar!" açıklamasının ardından sosyal medya platformu X'ten Demirel'e tepkiler büyüdü. Yaşanan gelişmenin ardından Demirel'in hayatı merak konusu oldu. Peki, Sevda Demirel kimdir, kaç yaşında, nereli? Sevda Demirel ne iş yapıyor?

Google Haberlere Abone ol
Sevda Demirel kimdir, kaç yaşında, nereli? Sevda Demirel ne iş yapıyor?

19 günün ardından 8 Eylül 2024 tarihinde evine 3 km uzaklıktaki derede ölü bulunan Narin Güran'ın ölümüne tepkiler büyüyor. Yaşanan acı olaya ilişkin açıklama yapan ünlü isimlerden biri de Sevda Demirel oldu. Magazin Burada muhabirlerine konuşan Demirel'in, çözümü şeriata getirmesi ise sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu. Peki, Sevda Demirel kimdir, kaç yaşında, nereli? Sevda Demirel ne iş yapıyor?

SEVDA DEMİREL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Sevda Demirel, 28 Nisan 1972 tarihinde Almanya'da dünyaya geldi. Aslen Gaziantepli olan Demirel, Almanya’da lisede okurken basketbol takımında oynadı. 16 yaşındayken anne ve babası boşanan Demirel, aynı yıl İstanbul'a geldi ve mankenlik yapmaya başladı. Bu dönem Asım Can Gündüz'ün vokalistliğini yapmaya başladı. Ardından Kuzey Irak da dahil olmak üzere çeşitli yerlerde 8 yıl boyunca sahnelerde şarkıcılık yaptı. Birkaç filmde rol aldı. 1996'da Salih Güney ve Engin Koç ile birlikte “Otostop” filminin başrolünde oynayan Demirel, 9 Haziran 1997 tarihinde fuhuş operasyonunda gözaltına alındı. İstanbul Emniyet Müdürü Ramazan Er, Demirel'in suçsuz olduğunu söyledi.

Sevda Demirel kimdir, kaç yaşında, nereli? Sevda Demirel ne iş yapıyor?

Silikonlarının patlaması ve İki Kere Kiki adlı programda Hande Ataizi'ye attığı tokat Türk magazin tarihinin sansasyonellerinden biri oldu. Sevda Gibi (2002), Sus (2005) ve Uyanma Vakti (2007) adlı 3 müzik albümleri bulunan Demirel, uzun yıllar ara verdiği müzik kariyerine 2019 yılında ''Sevda Tokatı'' adlı single çalışmasıyla döndü. 2022 yılında sözü ve müziği kendisine ait olan ''Yağmur'' adlı şarkısını piyasaya sürdü.

SEVDA DEMİREL NE İŞ YAPIYOR?

Demirel, manken, şarkıcı, sinema oyuncusu ve program sunucusudur. Demirel'in oynadığı filmler şöyle:

  • 1995: Bay E
  • 1996: Tatlı Kaçıklar
  • 1996: Otostop
  • 1997: Hiç Bana Sordun mu?
  • 1998: Altın Vuruş
  • 2000: Tutku Suçları

Sevda Demirel'in albümleri ise şunlar:

  • 2002: Sevda Gibi / Kırmızı Müzik
  • 2005: Sus / Erol Köse Production
  • 2007: Uyanma Vakti / Seyhan Müzik
  • Sevda Demirel'in Single'ları
  • 2019: Sevda Tokatı / Özdemir Müzik
  • 2022: Yağmur / Sevda Demirel Müzik

SEVDA DEMİREL NARİN GÜRAN AÇIKLAMASI

Demirel, "Eğer şeriat kanunları yürürlüğe girecekse ben sonsuz kapanmaya hazırım yeter ki bunları assınlar! Tabii ki çözüm! Çok ciddi bir caydırıcılık. Ben şeriat, kapanmak vs. sonsuz kabul ediyorum. Yeter ki assınlar, vinçle sallansınlar. Olmaz! Ne hayvanlara ne çocuklara ne bebeklere! Yani bunlar gerçekten insan değil bunlar. İblisin çalışanları bunlar, normal insan bunu yapmaz" dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin