Seksin uzun soluklu olmasını isteyen denesin: Bu tüyolar cinsel ilişkinizin uzadıkça uzamasını sağlayacak. Daha uzun soluklu seks için ne yapılmalı?

Cinsel birlikteliğin çok daha uzun soluklu olmasını isteyen hemen bunları denesin. Bu tüyolar cinsel ilişkinin çok daha uzun olmasını sağlıyor. İşte o tüyolar...

Google Haberlere Abone ol
Seksin uzun soluklu olmasını isteyen denesin: Bu tüyolar cinsel ilişkinizin uzadıkça uzamasını sağlayacak. Daha uzun soluklu seks için ne yapılmalı?

Cinsel ilişki partnerlerin birbirleriyle olan ilişkilerini güçlendiren aynı zamanda cinsel birbirlerini çok daha yakından tanımalarını sağlayan önemli unsurlardan bir tanesidir.

Cinsel ilişkinin sağlıklı aynı zamanda keyifli ilerleyebilmesini sağlayabilmek için partnerlerin birbirleriyle hemen her konuyu konuşabilmeleri son derece önemlidir.

Bunun yanı sıra cinsel ilişkinin çok daha keyifli ilerlemesini sağlayan belli başlı unsurlar da bulunmaktadır. Bu unsurların başında da elbette cinsel ilişkiyi uzatmayı sağlayan tüyolar gelir.

Bu tüyoları öğrenmeden sekse başlamayın...

CİNSEL İLİŞKİNİZ UZADIKÇA UZAYACAK

Cinsel ilişkinizin çok daha uzun ve keyifli ilerleyebilmesi için bu tüyolara mutlaka göz atın. Bu tüyolar cinsel hayatınızın boyut atlamasını sağlayacak...

Ön sevişmeyi keyifli ilerletmek esasında cinsel birleşmenin en önemli unsurlarından bir tanesidir. Partnerlerin birbirlerinden keyif alacakları yerleri iyi bilmeleri hem kendilerini hem de partnerlerini tatmin etme üzerine ilerlemeleri cinsel ilişkilerinin boyut atlamasını sağlayacak unsurlardan bir tanesidir. 

Bilhassa erkekler ne kadar hızlı hareket ederse o kadar kısa sürede boşalmaktadırlar. Yavaş ve sabit bir ritimde ilerlemek seks hayatınızdan çok daha fazla keyif almanızı sağlayacaktır.

Erkeklerin boşalacağını hissedecekleri dönemde biraz ara verip kendilerini dinginlemeleri arından yeniden cinsel ilişkiye devam etmeleri partneriyle birlikte uzun soluklu bir keyif içerisinde olmalarını sağlayacaktır.

 

Bunların yanı sıra düzenli mastürbasyon yapmak, cinsel tepkilerinizi görmenin en etkili yollarından bir tanesidir. Seks sırasında boşalma kontrolünüzü sağlamanıza da yardımcı olacaktır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin