Seks esnasında erkekler çok daha sık yaşıyor: Araştırmalar sonuç verdi. Erkekler neden daha fazla orgazm olur?

Seks esnasında erkeklerin çok daha fazla orgazm olduğu ortaya çıktı. Araştırmalar sonucunda son derece ilginç sonuçlar belli oldu. Peki ya erkekler neden daha fazla orgazm olur?

Google Haberlere Abone ol
Seks esnasında erkekler çok daha sık yaşıyor: Araştırmalar sonuç verdi. Erkekler neden daha fazla orgazm olur?

Cinsel ilişki ve seks üzerine pek çok araştırma yapılırken pek çok araştırmada yapılmaya devam ederken oldukça farklı bir konuya değinildi.

Erkeklerin seks esnasında kadınlara oranla %30 oranda çok daha orgazm olduğu ortaya çıktı. Uzmanlar bu konuyu didik didik araştırdı. Peki ya erkekler neden daha fazla orgazm olur?

ERKEKLER NEDEN DAHA FAZLA ORGAZM OLUR?

The Sun'da yer alan habere doğrultusunda,  yaklaşık 25.000 kişiden alınan veriler, erkeklerin seks esnasında yüzde 70 ila 85 arasında orgazm olduğunu ortaya çıkardı.

Ancak kadınların bunu yalnızca yüzde 46 ila yüzde 58 oranında yaptıkları ileri sürüldü.  Indiana Üniversitesi'nden araştırmanın yazarı Dr. Amanda Gesselman durumu şu şekilde açıkladı.  Yetersiz cinsel eğitim, ön sevişmenin az olması ve biyolojik farklılıklar bu sürecin oluşmasını etkileyebildiğini duyurdu.

 Gesselman aynı zamanda konuyu şu şekilde özetledi. "Orgazm farkı, kadınların cinsel tatmininin küçümsenmesi, önyargılı cinsel eğitim ve penetratif sekse vurgu gibi kültürel etkilere ve normlara bağlanabilir"

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin