Sanayi ustaları üzerine basa basa uyardı: Kontak anahtarını böyle kullandıkça cebinizden her an binlerce lira çıkabilir. Kontak anahtarı kullanırken nelere dikkat edilmeli?

Kontak anahtarını bu şekilde kullandıkça her an zarara girebilirsiniz. Sanayi ustalarından önemli açıklamalar geldi. Kontak anahtarı kullanırken nelere dikkat edilmeli?

Google Haberlere Abone ol
Sanayi ustaları üzerine basa basa uyardı: Kontak anahtarını böyle kullandıkça cebinizden her an binlerce lira çıkabilir. Kontak anahtarı kullanırken nelere dikkat edilmeli? - Resim: 1

Otomobiller son derece pahalı cihazlardan oluşurken, bazı durumlarda bu pahalı cihazlar dikkatsizlik yahut yanlış kullanım dolayısıyla kısa sürede bozulabilmektedirler. 

Otomobili açma ve kapama noktasında hemen herkesin sıklıkla kullandığı kontak anahtarlarının yanlış kullanımı sonucunda büyük meblağlı paralar harcamanıza sebep olabilir.

Sanayi ustaları, kontak anahtarı kullanımına ilişkin önemli uyarılarda bulundu. İşte kontak anahtarı kullanırken dikkat edilmesi gereken o detaylar...