Salatalığı dondurun yüzünüze sürün: Donmuş salatalığın cilde mucizevi etkisi varmış. Donmuş salatalığın cilde faydaları nedir?

Bir zamanlar cilt bakım rutininde popüler olan donmuş salatalık, yeniden gündeme geldi. Nesiller boyu kullanılan ve her cilt tipine uygun olan donmuş salatalık, cildiniz üzerinde harikalar yaratacak. İşte donmuş salatalığın cilde etkileri

Google Haberlere Abone ol
Salatalığı dondurun yüzünüze sürün: Donmuş salatalığın cilde mucizevi etkisi varmış. Donmuş salatalığın cilde faydaları nedir? - Resim: 1

Son yıllarda cilt bakım rutinlerinin vazgeçilmezi olan "gua sha taşı", buzdolabında saklanan ve cilt üzerinde güçlü etkilere sahip olarak kan dolaşımını arttıran bir Çin tıbbı uygulamasıdır. BU popüler taşın etkisini, sadece salatalığı dondurarak alabilirsiniz.

Yüzyıllardır cilt bakımında sıkça kullanılan salatalık maskeleri, cildimiz üzerinde birtakım sorunları gidererek aynı zamanda cildi güzelleştirir ve cilt sağlığını korur. Yapmanız gereken tek şey, kalın bir salatalığı soymadan ikiye bölüp buzlukta dondurmak!

İşte donmuş salatalığın cilde mucizevi etkileri...