Rekor Düşüş Yaşanacak Hazırlıklı Olun. Selçuk Geçer Uyardı: Aman Ha Dikkatli Olun...

Zaman zaman dolar kuruyla ilgili yaptığı yüksek tahminlerle hem ekonomi yönetiminin hem de bazı ekonomistlerin tepkisini çeken dolar kahini Selçuk Geçer'den çok dikkat çeken bir uyarı geldi: Bir miktar daha geri çekilebilir. Aman ha dikkatli olun. Çok fazla elinizde mal tutmamaya çalışın...

Google Haberlere Abone ol
Rekor Düşüş Yaşanacak Hazırlıklı Olun. Selçuk Geçer Uyardı: Aman Ha Dikkatli Olun...

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, rekor düşüş öngörüsüyle piyasalarda büyük bir etki yarattı. Geçer, yatırımcıları büyük düşüşe hazır olmaları konusunda uyardı.

Selçuk Geçer, Bitcoin'in önümüzdeki dönemde daha da düşebileceği konusunda yatırımcıları uyardı.

Son zamanlarda geleceğin potansiyel yatırım aracı olarak görülen Bitcoin, büyük değer kayıplarıyla gündemde.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, bu düşüşü önceden tahmin ettiğini belirterek, piyasaların yakından takip ettiği önemli açıklamalarda bulundu.

DİBİ GÖRDÜ MÜ?

Bitcoin, yükseliş trendine girmişti ve ocak ayında spot Bitcoin ETF'lerinin onaylanmasıyla birlikte 69 bin dolar rekor seviyelerini aşarak 73 bin dolara kadar çıkmıştı.

Ancak son bir ay içinde yüzde 20'ye yakın bir değer kaybı yaşayarak 53 bin dolar seviyelerine geriledi. Bitcoin'deki bu düşüş, piyasalarda dikkatle izleniyor.

Rekor Düşüş Yaşanacak Hazırlıklı Olun. Selçuk Geçer Uyardı: Aman Ha Dikkatli Olun...

UYARIDA BULUNDU AMAN DİKKAT

Bitcoin, halving dönemine girdiği son bir ayda beklenen yükselişi gerçekleştiremedi ve düşüş yaşadı. Halving, Bitcoin üretim hızının yarıya indirilmesi anlamına gelirken, bu süreçte maliyetlerin artması bekleniyor.

Önde gelen birçok uzman, Bitcoin'in 100 bin dolar seviyelerine ulaşabileceği beklentisi içindeydi.

Yeniçağ'daki habere göre Geçer, geçtiğimiz günlerde Bitcoin için 50 bin dolar seviyelerini öngörmüştü. Geçer, son yaşanan düşüşün ardından önemli uyarılarda bulundu ve piyasada büyük bir düşüşün işaretlerini verdi.

Geçer, "Bir miktar daha geri çekilebilir. Aman ha dikkatli olun. Çok fazla elinizde mal tutmamaya çalışın. Satışlar artabilir. En makul yatırım, en ucuz şeye yapılan yatırımdır.

 Mesela Bitcoin 38 bin dolar seviyelerine kadar gerileyebilir. Teknik analize dayanarak söylüyorum, bu seviyelerde Bitcoin ucuzdur. Bu noktalardan alım yapılabilir" ifadelerine yer verdi.

Not: Haberde yer alan değerlendirmeler yatırım kapsamında değildir. Haberimizde kesinlikle yatırım tavsiyesi verilmemiştir.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin