Planlı seks mi, spontane seks mi daha verimli? Doç. Dr. Gökçen Erdoğan'dan dikkat çeken yanıt

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Gökçen Erdoğan, "Planlı seks mi, spontane seks mi daha verimli?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi. Erdoğan, "Kişiye göre değişir o. Planlı seksin hazzı başka..." dedi.

Google Haberlere Abone ol
Planlı seks mi, spontane seks mi daha verimli? Doç. Dr. Gökçen Erdoğan'dan dikkat çeken yanıt

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Gökçen Erdoğan katıldığı bir Youtube programında cesur sorulara cesur yanıtlar verdi.

Erdoğan'a "Planlı seks mi, spontane seks mi daha verimli?" diye soruldu.

Erdoğan şu yanıtı verdi:

Kişiye göre değişir o. Kişinin partnerine göre de değişir.

Sunucu, "Hangisi daha verimli?" diye sorusunu devam ettirdi. Erdoğan, "Sen verimliden ne anlatmak istiyorsun bana? Verimli şu; gördün, bayıldın, gerçekten hoşuna gitti. Bütün hormonların altüst olmuş. Depaminden, serotonine, adrenalinden her şey altüst oldu. Onunla birlikte olmak istedin. Tutku had safhada. Bütün hormonlar tab. Onunla birlikte olursun." dedi.

Erdoğan şöyle devam etti:

Şimdi ikinciye geçiyorum. Çok beğendiğin birisi. Kadın açısından konuşuyorum. Erkek için söylüyorum. Çok beğendiğin, hoşlandığın. Ya bu benim çocuklarımın babası bile olur dediğin insan getiriyorsun, getiriyorsun, getiriyorsun bir noktada. Bir noktadan sonra artık onunla seks yapıyorsun. Düşünsene sonuna kadar getirmiş oluyorsun onu. Onun hazzı var bir de.

 

Etiketler seks cinsel ilişki
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin