Patatesi fıstık soyar gibi soymanın sırrı bulundu: Bu yöntemle eliniz yanmadan haşlanmış patatesi tek seferde soyabileceksiniz. Haşlanmış patates nasıl soyulur?

Haşlanmış patatesi fıstık soyar gibi soymanın pratik yolu bulundu. Bu yöntem sayesinde haşlanmış patatesi kısa sürede soyabileceksiniz. İşte patates soyarken uygulanması gereken o taktik...

Google Haberlere Abone ol
Patatesi fıstık soyar gibi soymanın sırrı bulundu: Bu yöntemle eliniz yanmadan haşlanmış patatesi tek seferde soyabileceksiniz. Haşlanmış patates nasıl soyulur? - Resim: 1

Patates hemen herkesin sevdiği gıdalar arasında yer alırken patates ile birbirinden farklı pek çok yemek hazırlayabilmek son derece mümkündür. Yemeğinden salatasına püresinden böreğine kadar pek çok çeşitli yemek hazırlanabilen patatesin hazırlama sürecinde şüphesiz en zorlanılan kısmı halanmış patatesin kabuğunu soyma noktasındadır.

Haşlanmış patates kabuğu soyulurken çoğunlukla elin yanmasına neden olurken, aynı zamanda kabuklar ince şekillerde patates üzerinde kalabilmektedir. Bu durumun önüne geçebilmek için haşlanmış patatesin kabuğunu soyarken şu adımları izleyebilirsiniz.

İşte haşlanmış patates kabuğu soyarken dikkat edilmesi gereken o detaylar...