O anları saniye saniye ifşa etti. 8 aylık hamile kadın kocasını otel odasında başka bir kadınla basınca olanlar oldu. İşte sosyal medyada çok konuşulan o görüntüler...

Malezya'da 8 aylık hamile olan bir kadın, kocasının kendisini aldattığını düşünerek bir otel odasını bastı. O anları saniye saniye cep telefonu kamerasıyla kaydederek sosyal medyadan ifşa eden kadın eşinin sevgilisine, "Sen ilk değilsin. Sen 5 numarasın. Bunu biliyor musun?" dedi.

Google Haberlere Abone ol
O anları saniye saniye ifşa etti. 8 aylık hamile kadın kocasını otel odasında başka bir kadınla basınca olanlar oldu. İşte sosyal medyada çok konuşulan o görüntüler... - Resim: 1

Malezya'da ismi açıklanmayan bir kadın kocasının kendisini aldattığını düşünerek bir otel odasını bastı. 5 yıldır birliktelik yaşayan ve henüz 3 aylık evli olan kadın kocasını başka bir kadınla görünce öfkeden deliye döndü.

Sosyal medyadan paylaşılan görüntülerde kadının kocasının sevgilisine, "Beş yıldır onunla birlikteyim. Sen ilk değilsin! Sen 5 numarasın. Bunu biliyor musun? Yoksa ilgilenmiyor musun ve sadece onunla eğlenmek mi istiyorsun?" dediği duyuldu.

Etiketler aldatma ihanet malezya