Ne eriyor ne de bozuluyor: Bu yöntemle buzluktaki yeşil fasulyeler erimeden tazecik kalabilecek. Buzluğa yeşil fasulye atarken nelere dikkat edilmeli?

Buzluğa yeşil fasulye koyarken dikkat edilmesi gereken o tüyolar ortaya çıktı. Meğer erimesini engellemek için bunları yapmak gerekiyormuş...

Google Haberlere Abone ol
Ne eriyor ne de bozuluyor: Bu yöntemle buzluktaki yeşil fasulyeler erimeden tazecik kalabilecek. Buzluğa yeşil fasulye atarken nelere dikkat edilmeli? - Resim: 1

Sıcak yaz günlerinin gelişiyle birlikte yaz meyve ve sebzeleri de tezgahta yerini almaya başladı. Bu sebzelerden bir tanesi de şüphesiz lezzetiyle hemen herkesi mest eden yeşil fasulye olurken, yeşil fasulyeyi doğru şekilde muhafaza edebilme hususları sık sık aratılan başlıklar arasında yer alıyor.

Bilhassa buzluğa atılacak olan yeşil fasulyenin bozulmadan ve erimeden tüm kışı geçirebilmesi için dikkat edilmesi gereken belli başlı hususlar bulunuyor.

Buzluğa atılan her sebze ve meyvenin farklı işlemlerden geçmesi uzunca bir süre lezzetini ve formunu kaybetmemesi açısından önemlidir.

Bu bağlamda yeşil fasulyeyi buzluğa atmadan evvel bu hususlara dikkat edin...