Meriç Aral kimdir, kaç yaşında, nereli? Serkan Keskin'in eşi Meriç Aral ne iş yapıyor?

Leyla ile Mecnun dizisinde 'İsmail Abi' karakteri ile büyük bir hayran kitlesi elde eden ünlü oyuncu Serkan Keskin, Meriç Aral ile dünya evine girdi. Etiler'de aile ve arkadaşlarının katıldığı düğüne ait kareler çok beğenildi. Bunun üzerine, "Meriç Aral kimdir, kaç yaşında, nereli?" gibi aramalar başladı. Peki, Serkan Keskin'in eşi Meriç Aral ne iş yapıyor?

Google Haberlere Abone ol
Meriç Aral kimdir, kaç yaşında, nereli? Serkan Keskin'in eşi Meriç Aral ne iş yapıyor?

46 yaşındaki ünlü oyuncu Serkan Keskin, uzun süredir sevgilisi olan kendisinden 11 yaş küçük Meriç Aral ile evlendi. Çiftin düğününe Demet Akbağ, Nur Sürer, Özge Özpirinçi, Burak Yamantürk, Hazal Kaya, Ali Atay gibi birçok ünlü isim katıldı. Yaşanan gelişmeden sonra "Meriç Aral kimdir, kaç yaşında, nereli?" gibi aramalar hız kazandı. Peki, Serkan Keskin'in eşi Meriç Aral ne iş yapıyor? İşte Meriç Aral'ın hayatı...

MERİÇ ARAL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Meriç Aral, avukatlık yapan bir ailenin çocuğu olarak 17 Kasım 1988 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Aynı zamanda yan dal olarak karşılaştırmalı edebiyat bölümünde eğitim gördü.

SERKAN KESKİN'İN EŞİ MERİÇ ARAL NE İŞ YAPIYOR?

Stajının ardından oyunculuğa başlayan Aral, film asistanı olarak kısa bir süre görev aldı.
2012 yılında yayımlanan 'Sultan' dizisinde ilk deneyimini gerçekleştirdi ve oyunculuk eğitimi almaya başladı.

Medcezir'deki 'Hale' rolüyle tanınan Aral, daha sonra Çağan Irmak’ın yönetmenliğini yaptığı 'Unutursam Fısılda' adlı filmde rol aldı.

Meriç Aral kimdir, kaç yaşında, nereli? Serkan Keskin'in eşi Meriç Aral ne iş yapıyor?

Meriç Aral, Yüksek Sosyete (2016) diziler ile Hesapta Aşk (2016) ve Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü (2017) adlı filmlerinde de oynadı.

2017-2019 yılları arasında Star TV'de yayınlanan 'Söz' dizisinde 'Eylem Mercier' karakterini canlandırdı. Daha sonra 10 Ocak 2020'de vizyona giren 'Biz Böyleyiz' filminde Beril karakterine hayat verdi. Son olarak, 2021-2022 yılları arasında Star TV'de yayımlanan 'Kaderimin Oyunu' dizisinde rol aldı.

SERKAN KESKİN KİMDİR?

Serkan Keskin,25 Kasım 1977 tarihinde İzmit'te doğdu. Oyunculuk hayatına da bu şehirde başladı. 1997 yılında Işıl Kasapoğlu'nun genel sanat yönetmenliğinde kurulan İzmit Şehir Tiyatrosu bünyesinde açılan tiyatro kursunda başladı.

Hocaları arasında, Barış Falay, Zuhal Gencer, Melih Düzenli gibi tiyatrocular vardı. Kurs eğitiminin yanında 1998-2001 yılları arasında İzmit Şehir Tiyatrosu'nun oyunlarında rol aldı. İzmit Şehir Tiyatrosu'nda oyunculuk yaptığı esnada, tiyatro eğitimini geliştirmek için İstanbul'a taşındı.

1999-2002 yılları arasında yine Işıl Kasapoğlu'nun bölüm başkanı olduğu Akademi İstanbul tiyatro okulunda eğitim aldı. Tiyatro eğitimini tamamladıktan sonra 2002 yılında kurulan Semaver Kumpanya'ya katıldı. Uzun yıllar bu grupta oyuncu ve yönetmen olarak çalışan Keskin, oyunculuk hayatı boyunca, sinemada Yavuz Turgul, Zeki Ökten, Reha Erdem, Zeki Demirkubuz ve Onur Ünlü gibi yönetmenlerin filmlerinde rol aldı.

Tiyatroda ise, William Shakespeare, Moliere, Bertolt Brecht, Max Frisch ve Abel Gonzales Melo gibi dünya tiyatro edebiyatının ve Orhan Kemal, Turgut Özakman, Sait Faik, Güngör Dilmen gibi yazarların eserlerinde rol aldı. Keskin 2011 yılında, TRT tarafından yayınlanan, Leyla ile Mecnun dizisindeki "İsmail Abi" karakteri ile daha geniş kesimlerce tanındı. 2012 yılında 32. İsmail Dümbüllü Ödülü Serkan Keskin'e verildi. 2013 yılının Mart ayında Leyla ile Mecnun dizisi ekibiyle birlikte kurulan 'Leyla The Band' müzik grubunda basgitarda yer aldı.

2015 yılının Şubat ayında başlayan ve yönetmenliğini Onur Ünlü'nün yaptığı Beş Kardeş dizisindeki kardeşlerden en büyük olan Balıkçı Sait başrolünü canlandırdı. 2019 yılında, aralarında, Taner Ölmez, Fırat İkisivri, Caner Malkoç, Cihan Tanrıverdi, Özgür Taş, Serkan Polat, Sibel Altan'ın da bulunduğu 'Barabar' adlı müzik grubunu kurdu, ilk albümleri Memleket Nere'yi yayınladılar. 17 Mayıs 2023 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin