Mehmet İlhami Günbegi kimdir, kaç yaşında, nereli? AK Parti Şanlıurfa il başkanlığına atanan Mehmet İlhami Günbegi hangi görevlerde bulundu?

AK Parti Teşkilat Başkanlığı; Mardin, Şanlıurfa, Rize ve Kahramanmaraş il başkanlıklarına atama işlemlerinin yapıldığını duyurdu. Buna göre; AK Parti Şanlıurfa il başkanlığına Mehmet İlhami Günbegi atandı. Peki, Mehmet İlhami Günbegi kimdir, kaç yaşında, nereli? Mehmet İlhami Günbegi hangi görevlerde bulundu? İşte hayatı...

Google Haberlere Abone ol
Mehmet İlhami Günbegi kimdir, kaç yaşında, nereli? AK Parti Şanlıurfa il başkanlığına atanan Mehmet İlhami Günbegi hangi görevlerde bulundu?

AK Parti Teşkilat Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre; Mardin, Şanlıurfa, Rize ve Kahramanmaraş il başkanlıklarına yeni isimler atandı. Mehmet İlhami Günbegi, yeni AK Parti Şanlıurfa il başkanı oldu. İl Başkanlığına Yılmaz Katmer, Mardin İl Başkanlığına Mehmet Uncu ve Kahramanmaraş İl Başkanlığına ise Burak Gül atandı. Peki, Mehmet İlhami Günbegi kimdir, kaç yaşında, nereli? AK Parti Şanlıurfa il başkanlığına atanan Mehmet İlhami Günbegi hangi görevlerde bulundu?

MEHMET İLHAMİ GÜNBEGİ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Mehmet İlhami Günbegi AK Parti Şanlıurfa yeni İl Başkanı olarak atandı. Günbegi, 1973 yılında dünyaya geldi. Aslen Şanlıurfalı olan Günbegi, yüksek lisans mezunudur.

Ekonomist Mehmet İlhami Günbegi, atamasının ardından sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

"Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdir ve tensibi ile Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı olarak atandım.

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Erdoğan’a, şahsıma emanet ettikleri bu onurlu ve kutlu görev için şükranlarımı sunuyorum."

MEHME İLHAMİ GÜNBEGİ HANG GÖREVLERDE BULUNDU?

Mehmet İlhami Günbegi'nin özgeçmişi ve kariyerine dair elimizde yeterli bilgi bulunmuyor.
AK Parti Teşkilat Başkanlığı'nın Twitter (X) hesabından yapılan atamalara ilişkin şu paylaşımlar yapıldı:

"Genel Başkanımız Sn. @RTErdogan'ın tensipleriyle Kahramanmaraş İl Başkanlığına Sn. Burak Gül atanmıştır.

Bugüne kadar göstermiş olduğu özverili çalışmalarından dolayı vekâleten görev alan Sn. Cüneyt Doğan’a teşekkür ediyor, yeni görevlendirilen il başkanımıza başarılar diliyoruz."

"Genel Başkanımız Sn. @RTErdogan 'ın tensipleriyle Mardin İl Başkanlığına Sn. Mehmet Uncu atanmıştır.

Bugüne kadar göstermiş olduğu özverili çalışmalarından dolayı Sn. Vahap Alma’ya teşekkür ediyor, yeni görevlendirilen il başkanımıza başarılar diliyoruz."

"Genel Başkanımız Sn. @RTErdogan 'ın tensipleriyle Şanlıurfa İl Başkanlığına Sn. Mehmet İlhami Günbegi atanmıştır.

Bugüne kadar göstermiş olduğu özverili çalışmalarından dolayı Sn. Ali İhsan Delioğlu’na teşekkür ediyor, yeni görevlendirilen il başkanımıza başarılar diliyoruz."

 

"Genel Başkanımız Sn. @RTErdogan 'ın tensipleriyle Rize İl Başkanlığına Sn. Yılmaz Katmer atanmıştır.

Bugüne kadar göstermiş olduğu özverili çalışmalarından dolayı Sn. Hikmet Ayar’a teşekkür ediyor, yeni görevlendirilen il başkanımıza başarılar diliyoruz."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin