Lavanta yağını ayak altına sürün o dertten kurtulun. Ayak altına lavanta yağı sürende o problemden eser kalmıyor. Ayak altına lavanta yağı sürmek neye iyi gelir?

Ayağınızın altına lavanta yağı sürdüğünüzde o sorundan eser kalmıyor. İşte ayak altına lavanta yağı sürmenin mucizevi faydaları...

Google Haberlere Abone ol
Lavanta yağını ayak altına sürün o dertten kurtulun. Ayak altına lavanta yağı sürende o problemden eser kalmıyor. Ayak altına lavanta yağı sürmek neye iyi gelir? - Resim: 1

Günlük yaşam temposunda hemen herkesin muzdarip olduğu durumlardan bir tanesi ayaklarda meydana gelen ve tüm vücudu saran yorgunluk hissi olurken, yorgunluğu bıçak gibi kesip atacak mucize formül bulundu.

Akşamları eve geldiğinizde 15 dakikada kadar ayağınızın altına lavanta yağı sürdüğünüzde vücudunuzdaki değişime asla inanamayacaksınız.

İşte lavanta yağının bilinmeyen mucizevi faydaları ve ayak altına lavanta yağı sürmenin etkileri...

Lavanta esansiyel yağı, aroma terapilerde sıklıkla kullanılan yağ çeşitlerinden bir tanesi olurken lavanta yağı; uykusuzluğa, cilde, baş ağrısına, zihin sağlığına kadar pek çok alanda son derece etkilidir.

LAVANTA YAĞININ FAYDALARI NELERDİR?

- Akne tedavisinde son derece başarılıdır, sivilce oluşumunu engeller

- Egzama ve kuru cildi yatıştırır

- Kırışıklıkları büyük ölçüde azaltır ve leke oluşumunu engeller

- Yaralar üzerinde iyileştirici bir etkisi bulunmaktadır

- Güneş yanığı izlerini azaltır

- Saç sağlığını koruma altına alır ve yeni saç oluşumunu tetikler

- Mantar ve viral enfeksiyonlara karşı koruma altına alır

- Uyku problemlerine iyi gelir, kaliteli uyku sürecinde olmanıza katkı sağlar

- Adet ağrısına iyi gelir