Kuru inciri zeytinyağına bandırıp yiyince o sorun kökten çözülüyormuş: İbn-i Sina asrın şifasını yıllar önce vermiş. Kuru incir ve zeytinyağı karışımı ne işe yarar?

İbn-i Sina'nın her derde deva olan şifalı reçetesi ortaya çıktı. Kuru inciri zeytinyağına bandırıp yediğinizde, tüm o sorunlarınızdan hemencecik kurtulacak ve hiç olmadığınız kadar sağlıklı olacaksınız. İşte kuru inciri zeytinyağına bandırıp yemenin sağlığımıza faydaları

Google Haberlere Abone ol
Kuru inciri zeytinyağına bandırıp yiyince o sorun kökten çözülüyormuş: İbn-i Sina asrın şifasını yıllar önce vermiş. Kuru incir ve zeytinyağı karışımı ne işe yarar? - Resim: 1

Tıbbın babası olarak bilinen İbn-i Sina, alternatif tıpta çeşitli reçetelere hazırlayarak modern tıbba ışık tutmuştur. Kuru incir ve zeytinyağı kürü de bunlardan biridir. Bu kür neredeyse 1000 yıllık bir geçmişe sahiptir.

Hem kuru incir hem de zeytinyağı sağlığımız için çok güçlü faydaları beraberinde getirir. Ancak bu ikisini birlikte tüketmek, tüm o sorunlarınızdan kurtulmanıza destek olacak. Peki, kuru incir ve zeytinyağı karışımı ne işe yarar?

İşte kuru incir ve zeytinyağı kürünün sağlığımıza etkileri...