Kapıyı Kapattı Sessiz Sedasız Yeni Programa Başladı

Son olarak CNN TÜRK'te özel haber şefliği yapan ve aynı zamanda tartışma programları sunan ekranların başarılı ismi Fulya Öztürk, sessiz sedasız başka bir kanalda yeni bir programa başladı.

Google Haberlere Abone ol
Kapıyı Kapattı Sessiz Sedasız Yeni Programa Başladı

Televizyon ekranlarının tanınan muhabirlerinden Fulya Öztürk yeni program ile ekranlara geri döndü.

CNN Türk’te uzun yıllardır muhabirlik yapan Fulya Öztürk son olarak 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde aylarca bölgeden gelişmeleri aktarmıştı. Fulya Öztürk Kanal D ekranlarında 22 Temmuz tarihi itibariyle haber sunmaya başladı.

Mehmet Şahincileroğlu Yeniçağ gazetesindeki köşesinde Fulya Öztürk ile ilgili gelişmeyi şu sözlerle duyurdu.

Kanal D Haber’in hafta içi her gün saat 12.00’de canlı yayınla ekrana gelen ‘Gün Arası’ programı, artık Fulya Öztürk’ün sunumuyla izleyici karşısına çıkacak.

Dünyada ve Türkiye’de yaşanan son dakika gelişmeleri, siyaset ve ekonomi haberleri, gündem belirleyen özel haberler ve canlı bağlantılar, ‘Gün Arası’nda olacak.

İşini hakkıyla yapan ve başarılı bir haberci olan Fulya Öztürk, gündemin önemli notlarını ve sıcak gelişmelerini bundan sonra ‘Kanal D Haber Gün Arası’nda ekranlara taşıyacak.

Fulya Öztürk evli mi? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Televizyon ekranlarında muhabir ve sunucu olarak yer alan Fulya Öztürk hakkında Fulya Öztürk evli mi? sorusunun yanıtı merak ediliyor. CNN Türk'te ekran macerasına başlayan Fulya Öztürk'ün hayatı ve biyografisine dair detayları sizler için derledik.

Kapıyı Kapattı Sessiz Sedasız Yeni Programa Başladı

FULYA ÖZTÜRK KİMDİR?

Gazeteci ve muhabir Fulya Öztürk, Ocak 1989 yılında Adana'nın Seyhan ilçesinde dünyaya geldi. Lise eğitimini Adana Gündoğdu Koleji'nde tamamladı. 2006 senesinde Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo ve Televizyon bölümünü kazandı. Üniversiteyi kazandığı ilk televizyonculuk kariyerine başladı. 2007 senesinde Doğan TV'nin "Staj On Air" programıyla Star TV iç yapımlarda staj yaptı.

Profesyonel iş kariyerine 2008 senesinde CNN TÜRK Programlar Departmanı'nda başladı. 2010 senesinde CNN TÜRK Haber Merkezi'nde göreve başladı. 3 sene Kurgu Editörlüğü yaptı. Birçok belgeselin ve haberin kurgusunu hazırladı. 2013 senesinde Saha Muhabirliği 'ne başladı. Fulya Öztürk birçok üniversite ve dernekten ödüller aldı. "Yılın Muhabiri" ve "En İyi Özel Haber" dalında onlarca ödüle layık görüldü. Öztürk, ayrıca TEDx'te konuşmacı oldu. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin