Kabus İstanbul'a Geri Geliyor Tarih Verildi

Milyonlarca İstanbullu son haftalarda görülen aşırı sıcak ve yüksek nemin kurbanı oldu. İstanbul'da neredeyse nefes alınamaz hale gelindi. Yağışlar bir nebze olsun serinletirken kötü haberi Orhan Şen duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Kabus İstanbul'a Geri Geliyor Tarih Verildi

Profesör Doktor Orhan Şen, sosyal medya üzerinden hava durumuyla ilgili tahminlerini paylaşmaya devam ediyor.

İstanbul günlerdir aşırı sıcak ve nemden kavrulurken, yağmurun yağması sonucu İstanbullular kısa süre de olsa rahat bir nefes aldı ancak uzman isim bu konuda yeni bir uyarı yaptı ve pazar gününe dikkat çekti. 

Orhan Şen sosyal medyadan yaptığı açıklamada pazar günü yeniden aşırı sıcak havanın görüleceğini söyledi ve yaptığı paylaşımlarda şu ifadeleri kullandı.

Bugün Çarşamba Güney Ege ve Güney Doğu Anadolu dışında aşırı sıcaklar geri çekiliyor. Kuzey ve iç kesimlerde 3-4 derece azalacak. Bu hafta Marmara, Karadeniz bölgeleri ve İç  Anadolu'da Pazara kadar yerel yağışlar var. Bugün doğu Akdeniz'de, Mersin, Adana'da yağış kuvvetli.

İstanbul bugün 32 C cumartesi 30 C ye düşecek. Bugün öğleden evvel yerel sağanak yağış var. Cuma, Cumartesi de yağış alacak. Pazar günü sıcaklık tekrar yükselecek. İzmir 37, Antalya 33, Ankara 32 yarın ve 3 gün yağmur var sıcaklık cumartesi 28 C.

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin