İzmir'de nerede kamp yapılır? İzmir'de deniz kenarında, ücretsiz, sessiz çadır kampı yapabileceğiniz yerler...

Ege'nin İncisi İzmir, yaz tatillerinde en çok tercih edilen illerin başında geliyor. Sıcak havasıyla, temiz deniziyle, samimi insanlarıyla en huzurlu kamp tatilini geçirmek isteyenler İzmir'e akın ediyor. Doğa ile iç içe bir çadır kampı yapmak isteyenler, "İzmir'de nerede kamp yapılır?" sorusuna yanıt arıyor. Ege'nin kalbinde keyifli, sakin, bütçeye uygun bir kamp yapmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. İşte, İzmir'de deniz kenarında, ücretsiz, sessiz çadır kampı yapabileceğiniz yerler...

Google Haberlere Abone ol
İzmir'de nerede kamp yapılır? İzmir'de deniz kenarında, ücretsiz, sessiz çadır kampı yapabileceğiniz yerler...

İzmir'de nerede kamp yapılır? Başta İzmirliler olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanından insanlar Ege Bölgesi'nde İzmir'i ziyaret ediyor. Özellikle yaz aylarının vazgeçilmez tatil bölgelerinden biri olan İzmir, kamp yapmak için de oldukça tercih edilen illerden biri. Hem şehir merkezine yakın, hem ücretsiz, hem de sakin bir yaz tatili geçirmek isteyenler, İzmir kamp alanlarını araştırıyor. Doğada olmayı ve kaybolmayı sevenler için İzmir, kış aylarında da çok soğuk olmadığından hemen hemen her mevsim kamp yapmak için müsait. Haritanızı açın. Sizler için İzmir'de doğa ve tarihle iç içe kamp yapabileceğiniz alanları sizler için sıraladık. İşte, ? İzmir'de deniz kenarında, ücretsiz, sessiz çadır kampı yapabileceğiniz yerler...

İzmir'de nerede kamp yapılır? İzmir'de deniz kenarında, ücretsiz, sessiz çadır kampı yapabileceğiniz yerler...

İZMİR'DE NEREDE KAMP YAPILIR?

1. Karagöl Tabiat Parkı

İzmir'in Menemen ilçesinde yer alan Karagöl Tabiat Parkı'nda, göl kenarında kamp yapabilirsiniz. Yürüyüş parkurları ve piknik alanlarının da mevcut olduğu Karagöl Tabiat Parkı'nda bol bol yeşilliğe doyacaksınız.

İSTANBUL KAMP ALANLARI İÇİN TIKLAYIN

2. Delikli Koy

Etrafındaki beyaz renkli kaya oluşumlarıyla popüler bir kamp alanı olan delikli koy (taşlı koy), Çeşme ilçesinde yer almaktadır. Denize sıfır bir kamp alanı olan Delikli Koy'da, doğal güzelliklerin ve temiz denizin keyfini çıkarabilirsiniz. Oldukça sakin bir kamp alanıdır.

3. Homeros Vadisi

Bornova ilçesinde yer alan Homeros Vadisi, doğa yürüyüşleri ve kamp için birebirdir. 7 km uzunluğa sahip vadideki mağarada, Homeros'un yaşadığı düşünülmektedir. Burası, şelaleleri ve doğal güzellikleri adeta baş döndürür.

İzmir'de nerede kamp yapılır? İzmir'de deniz kenarında, ücretsiz, sessiz çadır kampı yapabileceğiniz yerler... - Resim : 2

4. Barbaros Koyu

Seferihisar ilçesinde bulunan Barbaros Koyu, denize sıfır kamp yapma imkanı sağlar. Sakin ve huzurlu bir ortamda kamp yapabileceğiniz Barbaros'ta her yıl yaz sonunda mahallede Barbaros Oyuk Festivali yapılıyor.

5. Buca Göleti

Buca ilçesinde yer alan Buca Göleti'nin kenarında kamp yapabilirsiniz. Ayrıca balık tutabilir ve doğa yürüyüşleri de yapabilirsiniz.167.000 m² alana sahip Gölet'te, birçok faaliyetten faydalanmanız mümkün.

İzmir'de nerede kamp yapılır? İzmir'de deniz kenarında, ücretsiz, sessiz çadır kampı yapabileceğiniz yerler... - Resim : 3

6. Sığacık

Seferihisar ilçesinde bulunan Sığacık'ın sahil kenarı yine en çok tercih edilen kamp alanlarının başında yer alıyor. Tarihi ve doğal güzellikleri ile Sığacık, kamp tatili yapmak isteyenlere eşsiz bir deneyim sunuyor.

7. Bozdağ

Ödemiş ilçesinde yer alan Bozdağ, özellikle dağ kampı yapmak isteyenlerin tercih edebileceği alanlardan biri. Daha çok kış aylarındaki kar manzarasıyla ünlenen Bozdağ, özellikle İzmirlilerin kayak merkezlerinden biri denilebilir.

 

8. Çamlık Milli Parkı

Selçuk ilçesinde yer alan Çamlık Milli Parkı, çam ağaçları ile çevrili kamp alanları sağlar. Doğa yürüyüşleri ve piknik yapmak için imkanlar da sunuyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin