İstanbul'da dehşet! Eski subay ve oğlu polise saldırdı. Çekiçle başına vurup silah çektiler

Üsküdar'da polis ekiplerinin durdurduğu eski subay ve avukat oğlu çıkan tartışma kısa sürede kavgaya döndü. Şüpheli Yaşar Tarık O., polis memuruna çekiçle saldırırken babası Kadir O. belindeki silahı ekiplere doğrulttu.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da dehşet! Eski subay ve oğlu polise saldırdı. Çekiçle başına vurup silah çektiler

Son dönemlerde artan polis saldırılarına bir yenisi daha eklendi. Korkunç olay İstanbul'da yaşandı. İstanbul Üsküdar'da saat 9.30 sıralarında iddiaya göre, emekli Albay Kadir O. ve oğlu Yaşar Tarık O. araçlarıyla seyir halindeyken polis ekipleri tarafından durduruldu.

Baba oğul ile polisler arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Şüpheli Yaşar Tarık O. araçtan aldığı çekiçle polis memuruna saldırırken babası Kadir O. aracın kapısını açarak ekiplere silah doğrulttu.

Çekiçli saldırı sonucu polis memuru kafasından yaralanırken diğer polis memuru şüphelileri ateş etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibini sevk edildi. Polis ekipleri emniyet şeridi çekerek sokakta güvenlik önlemi alırken çekiçle yaralanan polis ile 2 şüpheli sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye götürüldü.

EMNİYETTEN AÇIKLAMA GELDİ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden konuya ilişkin açıklama geldi. Emniyet'ten yapılan açıklamada; 

"Olayda; 2 şüpheli şahıs tarafından olay yerinde görevli bir polis memuruna Y.T.O. isimli şüpheli tarafından çekiçle saldırıda bulunulmuştur. Polis memurunun saldırı sonucu kafasından yaralanması ve şüphelilerden K.O.’nun silah çıkarması ve araç kapısını açarak silahla ateş etmesi üzerine görevli diğer polis memuru tarafından saldırıyı men etmek için ateş açılmış, açılan ateş sonucunda Y.T.O. ve K.O. isimli şüpheli şahıslar yaralanmıştır.

Yaralı şahısların hastaneye intikali sağlanmış, şahısların hastanede tedavileri devam etmektedir. Konu ile ilgili yürütülen tahkikat işlemleri devam etmektedir" ifadelerine yer verildi. 

Kaynak: DHA
Etiketler polis üsküdar
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin