İlk kez cinsel ilişkiye girecek olanlar dikkat: Bu tüyolara muhakkak göz atın. Uzmanından önemli tüyolar geldi

İlk kez cinsel ilişkiye girecek olanları yakından ilgilendiren o tüyolar belli oldu. Uzmanı ilk kez cinsel ilişkiye girecek olanlara tavsiyeleri sıraladı. İşte konuya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Google Haberlere Abone ol
İlk kez cinsel ilişkiye girecek olanlar dikkat: Bu tüyolara muhakkak göz atın. Uzmanından önemli tüyolar geldi

İlk kez cinsel ilişkiye girecek olanlara önemli tüyolar uzmanından geldi. İlk cinsel deneyiminizi yaşamadan evvel bu önerilere muhakkak göz atın.

Sürecin çok daha rahat ve keyifli ilerlemesini sağlayacak olan bu öneriler tüm seks hayatınız için büyük bir avantaj sağlayacak.

İşte ilk cinsel iliki deneyimini yaşayacak olanlara önemli öneriler...

İLK CİNSEL İLİŞKİ DENEYİMİ YAŞAYACAK OLANLARA BOMBA ÖNERİLER GELDİ

İlk kez cinsel deneyim yaşayacak olanların öncelikli olarak yapması gereken husus şüphesiz kendini rahatlatmasıdır. Kişinin sakin ve akışta olması sürecin keyifli ilerlemesini sağlayacak önemli unsurlar arasında yer alır.

Beklentilerinizi azaltacağınız ve tamamıyla ana odaklanacağınız bir seks hayatı sizi her zaman mutlu ve iyi hissettirecektir. 

İlk kez cinsel ilişkiye girecekseniz yardımcı ekipmanları yanınızda bulundurmayı ihmal etmeyin. Mendiller, kayganlaştırıcılar ve masaj yağlarını hazırda bulundurmak süreç için hazır olmanızı sağlayacaktır.

Ön sevişmeyi olabildiğince uzun tutmak, duygularınızın artmasına ve süreçten çok daha keyif almanıza yardımcı olacaktır. Bunun yanı sıra ön sevişmenin uzun tutulması cinsel birleşmeye kendinizi hazır hissetmenize de katkı sağlayacaktır.

 Tüm bunların yanı sıra Kadın Hastalıkları & Doğum Uzmanı Op. Dr. Ayşe Duman konuya ilişkin şu önerilerde bulundu.

"İlk kez cinsel ilişki yapmakla ilgili en önemli şey iletişim kurmak ve dürüst olmak, fikrinizi söylemek ve utangaç olmamaktır. Acele etmeyin, yavaş gidin ve vajinal kaslarınızı gevşetin. Çok acı vericiyse durup sadece sarılın daha sonra tekrar deneyin.

Erkeklerin orgazma kadınlardan daha hızlı ulaştığını ve kadınların sadece cinsel ilişki yoluyla ulaşmalarının aslında zor olduğunu unutmayın. Aslında ilk kez cinsel ilişki yaşarken orgazma hiç ulaşamayabilirsiniz.

Bu tamamen normaldir ve sizin veya eşinizin yanlış bir şey yaptığı anlamına gelmez. En önemli şey bundan zevk almanız, sevdiğiniz adamla birlikte olma hissini keşfetmeniz ve bunu en az rahat halinizle  yapmanızdır."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin