İlişkileri mahveden 3 yaygın seks hareketi ortaya çıktı: Partnerinize sakın bunları yapmayın

Hemen hemen her çiftin seksle ilgili yaptığı bu 3 hata, ilişkinin tüm büyüsünü bozarak mahvediyor. Partnerinizle hem daha romantik hem de daha arzulu bir seks deneyimi istiyorsanız, bu hatalardan mutlaka kaçınmalısınız

Google Haberlere Abone ol
İlişkileri mahveden 3 yaygın seks hareketi ortaya çıktı: Partnerinize sakın bunları yapmayın

Bir ilişkiyi mahvetmek, sadece tek bir nedene bağlı değil, cinsel yaşamınızda uyguladığınız birkaç hareketten dolayı da meydana gelebilir.

İlişkiyi mahveden hataların en başında, partnerinizin ihtiyaçlarını ve sınırlarını görmezden gelmek yer alıyor.

İlişki koçu Katie Flowers'e göre en sorunlu davranışların başında, partnerinizin ihtiyaçlarını ve sınırlarını göz ardı etmek geliyor.

Yakınlık, partnerlerden birinin rahatlığı veya zevkinden daha önemli olan tek taraflı bir deneyim haline geldiğinde, bu bir ayrılığa yol açabilir.

Örneğin, ön sevişmeyi atlayıp doğrudan penetrasyona geçmek, ilişkinin soğumasına ve her iki taraf için de daha az zevkli hale gelmesine neden olabilir.

Seksin sadece bitiş çizgisine ulaşmaktan ibaret olmadığını unutmamalı ve partnerinizi dinlemeyi unutmamak önemlidir.

CİNSEL EYLEM İÇİN YALVARMAYIN

Partnerinizi heyecan duymadığı bir cinsel eylemi gerçekleştirmesi için tekrar tekrar rahatsız etmek, ruh halini mahvedebilir ve güveninizi kaybedebilir.

İlişkileri mahveden 3 yaygın seks hareketi ortaya çıktı: Partnerinize sakın bunları yapmayın

Partnerinizin yapmak istemediği bir şeyi istemek ve bu konuda sürekli konuşmak da ruh halini bozarak cinsel yaşama etki edebilir.

Sekste partnerinizin istemediği ancak sizin istediğiniz bir şeyi partnerinize zorlayamazsınız. Ayrıca partnerinize yalvararak ya da herkes yapıyor diye ısrar ederek yaklaşmamalısınız.

Bunun yerine partnerinizin zevkine, mümkün olan yaratıcı şekilde odaklanarak, onların sizinle yeni hamleler keşfetmeye daha istekli olmasını sağlamalısınız.

Yaptığınız seksin tamamen partnerinizin için olduğundan ve ona o kadar iyi vakit geçirmelerini sağladığınızdan emin olun ki, birlikte yeni deneyimler keşfetmek istemeye giderek daha açık hale gelebilirsiniz.

SEKS YAPMANIN DOĞRU YOLU OLDUĞUNU DÜŞÜNMEK

Elbette seksin bazı yanlış yolları vardır ama mutlaka doğru bir yolu yoktur. Yatak odasında yapılan şey, seks yapmanın doğru bir yolu olduğunu düşünmektir.

Performans ve yanlış bir şey yapıp yapmadığınız konusunda endişelenmek kolaydır. Ancak seksin tamamen bağlantı ve zevkle ilgili olduğunu unutmayın.

İnsanlar sıklıkla kendi cinsel hayatlarını başkalarınınkiyle karşılaştırırlar. Ancak ne sıklıkla seks yapmanız gerektiğine dair kesin bir sayı yoktur. Ne kadar sıklıkla yapacağınızdan memnunsanız, bu yeterlidir.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin