İktidarsızlığı dahi yok ediyormuş: Erkekler hemen yemeye başlayın. İbrahim Saraçoğlu iktidarsızlığı yok eden kürü verdi

Erkeklerde meydana gelen iktidarsızlık problemini kısa sürede yok eden etkili kürü İbrahim Saraçoğlu verdi. Bu kürü uygulayanlarda iktidarsızlık son bulacak...

Google Haberlere Abone ol
İktidarsızlığı dahi yok ediyormuş: Erkekler hemen yemeye başlayın. İbrahim Saraçoğlu iktidarsızlığı yok eden kürü verdi

İktidarsızlık son dönemlerde pek çok erkekte görülen sağlık problemlerinden bir tanesi olurken iktidarsızlık, en genel tabiriyle sertleşmenin cinsel ilişkiye izin verecek şekilde sağlanamaması durumuna verilen isimdir.

Diğer bir adıyla erektil disfonksiyon olarak adlandırılan iktidarsızlığın en sık görülen belirtileri arasında libido eksikliği, boşalma sorunları, penis kısalığı ve penis eğriliği gelmektedir. 

İktidarsızlık erkeklerde ciddi bir özgüven kaybının oluşmasına neden olan bir durum olurken pek çok boşanma sebebine de dayanabilmektedir. 

İktidarsızlığın oluştuğu şüphesine kapılmanız durumunda direkt olarak uzman bir hekime başvurmanız ve gerekli tetkiklerin yapılmasını sağlamanız elbette önemlidir.

Bunun yanı sıra iktidarsızlığın tedavisini doğal kürlerle desteklemeniz de önemlidir. İşte İbrahim Saraçoğlu'nun iktidarsızlığı yok eden mucizevi formülü...

İKTİSARSIZLIĞA NE İYİ GELİR?

Verdiği doğal kürlerle alternatif tıbba önemli katkılar sağlayan İbrahim Saraçoğlu, iktidarsızlık tedavisinde kesinlikle keçiboynuzun tüketilmesi gerektiğini söylüyor. 

İktidarızlık tedavisinde tüketilen keçiboynuzunu ise şu şekilde açıklıyor. "Keçiboynuzu hareketli sperm sayısını artıran özelliğe sahiptir. Hareketli sperm sayısı az olan erkeklerin kullanmasında çok büyük fayda vardır.

Hareketli sperm sayısının azlığından dolayı baba olamayan onlarca insan tanıdım. Hemen hepsi de keçiboynuzu kürünü uyguladıktan dört-beş ay sonra baba olacaklarını müjdelemek için beni aramışlardır.

Spermlerin baş kısmında acrosome denen bir kesecik bulunur. Sperm yumurtaya temas ettiği anda, bu keseciğin içindeki enzimler yumurtanın zarını parçalar, sperm yumurtanın içine girer ve döllenme başlar.

 Keçiboynuzu kürü hem hareketli sperm sayısını artırıyor, hem hareketli spermleri daha hareketli yapıyor, hem de spermin baş kısmında bulunan acrosome içerisindeki enzimlerin aktivitesini yükselterek yumurta zarının parçalanmasına yardımcı oluyor.İktidarsızlığa karşı adeta mucize bir çözümdür keçiboynuzu."

Dikkat: Yukarıda yer alan bilgiler genel bilgiler olup herhangi bir hastalığı olan kişilerin tüketmeden evvel doktoruna danışması önerilmektedir.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin