Gözlerinizi dört açın resimdeki gizli iğneyi bulun: Resimdeki gizli iğneyi 8 saniyede bulabilenler yüksek IQ'lu sayılıyor

Zeka testi olarak kabul edilen ve adeta zeka sınırınızı zorlayan bu zeka bulmacalar, IQ seviyenizi ortaya koyuyor. Resimdeki gizli iğneyi 8 saniyede bulabilenlerin yüksek IQ'lu olduğu ortaya çıktı. Peki siz kaç saniyede bulacaksınız?

Google Haberlere Abone ol
Gözlerinizi dört açın resimdeki gizli iğneyi bulun: Resimdeki gizli iğneyi 8 saniyede bulabilenler yüksek IQ'lu sayılıyor - Resim: 1

Zeka bulmacaları genellikle resimlerdeki gizli ayrıntıları bulmamızı amaçlar. Bu örnekte, resimde gizlenmiş bir iğneyi bulmanız isteniyor ve bunu 8 saniye içinde yapmanız gerekiyor. Sadece yüksek IQ'ya sahip kişiler bu görevi 8 saniye içinde başarıyor.

IQ'yu ölçen bu zeka testinde doğru cevaba ulaşmak için, görünür ipuçları sizi doğru sonuca götürecektir. Mantığınızı kullanarak bu zorlu bulmacayı çözebilirseniz.

Bu sizin yüksek bir IQ'ya sahip olduğunuzu gösterir. Eğer resimdeki gizli iğneyi 8 saniyede bulamadıysanız üzülmeyin, bir sonraki sayfada gizlenmiş iğneyi görebilirsiniz..