Forma ve şortuyla verdiği pozlar olay oldu ama gerçek bambaşka çıktı. Sınır tanımayan pozlarının arkasında bakın ne varmış

Avrupa Futbol Şampiyonası tüm dünyayı etkisi altına aldı. Yapay zeka fenomeni Milla Sofia'da bu coşkudan nasibini aldı. Sosyal medyada 150 bini aşkın takipçisi bulunan fenomen isim futbol forması ve şortuyla poz verince kullanıcıların beğenisini kazandı.

Google Haberlere Abone ol
Forma ve şortuyla verdiği pozlar olay oldu ama gerçek bambaşka çıktı. Sınır tanımayan pozlarının arkasında bakın ne varmış - Resim: 1

24 yaşındaki Helsinkili yapay zeka fenomeni sosyal medyadaki takipçisini her geçen gün arttırarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sosyal medya profilinde yapay zeka tarafından üretildiğinin dile getirilmesine rağmen takipçileri tarafından gerçek zannedilen Milla Sofia son gönderisiyle de beğeni topladı.

Fenomen isim son olarak futbol forması ve şortuyla poz verdi. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü gönderiyi yorum ve beğeni yağmuruna tuttu. Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, "Seninle futbol oynamak isterdim" yorumunu ekledi. Bir başka sosyal medya fenomeni ise, "Sen harikasın" yorumunu yaptı.