Fahrettin Koca'ya hakkını helal etmedi zehir zemberek paylaşım yaptı: Gözümün önünde eridi Esila, oralı bile olmadı. Yeşim Salkım'ın Koca'ya yönelik sözleri yeniden gündem oldu

Günlerdir konuşulan değişim yapıldı ve Fahrettin Koca bakanlık koltuğundan ayrıldı yerine İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlı atandı. Koca'nın ayrılmasından sonra ünlü sanatçı Yeşim Salkım'ın Fahrettin Koca'yla ilgili yaptığı paylaşım yeniden gündem oldu.

Google Haberlere Abone ol
Fahrettin Koca'ya hakkını helal etmedi zehir zemberek paylaşım yaptı: Gözümün önünde eridi Esila, oralı bile olmadı. Yeşim Salkım'ın Koca'ya yönelik sözleri yeniden gündem oldu

Dün kabinede iki bakan birden değişti. 

Günler öncesinde istifa ettiği yönünde haberler çıkan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın isitfası doğrulandı ve yerine İstanbul Sağlık Müdürü Kemal Memişoğlu getirildi.

Bir diğer değişiklik ise Çevre Bakanlığı'nda oldu. Mehmet Özhaseki'nin yerine Murat Kurum bakan olarak atandı.

Fahrettin Koca'nın istifa ettiği günler öncesinden yazıldı. Dün yerine yeni bakanın atanmasıyla ünlü sanatçı Yeşim Salkım'ın Koca ile ilgili sözleri yeniden gündem oldu.

İstifası henüz resmiyete kavuşmazken, şarkıcı Yeşim Salkım'dan bir paylaşım gelmişti.

Daha önce kalp nakli bekleyen bir çocuk için Fahrettin Koca’dan yardım isteyen Salkım, ''Gözümün önünde eridi Esila... Oralı bile olmadığına bizzat şahidim. Sonra da yok Suriyeli vatandaşı uçakla getirdik diye övündünüz, bir filmin başı değil sonu akıllarda kalır ben size hakkımı helal etmiyorum" dedi.

Yeşim Salkım daha önce kalp nakli bekleyen bir hasta için çağrıda bulunmuş ve "Esila kalp bekliyor.... 5 yıldır mücadele veriyor . Operasyon oldu ama şu an yoğun bakımda maalesef vücut zayıf . Onun gibi binlerce insan , çocuk hastanelerde şu anda çare arıyor neredesiniz ? Her şeye çığırtkanlık yapanlar kendi ülkenizin insanı ölüyor klavye kahramanlığı burası dedim ya boşsunuz!!" paylaşımı yaparak Koca'dan yardım istemişti.

ESİLA TÜFEKÇİ KİMDİR?

Ankara’da kalp yetmezliği nedeniyle tedavi gören ve 5,5 yıllık bekleyişin ardından kalp nakli olan 16 yaşındaki Elisa Tüfekçi, nakilden saatler sonra doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamamıştı. Genç Elisa’nın hastanede yatarken organ bağışına dikkat çekmek için çizdiği resim gündem olmuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin