Erkekler bu konulardan çok korkuyor: Partnerinin seks korkularını öğrenmek isteyen hemen baksın. Erkeklerin sekste yaşadığı korkular nelerdir?

Erkeklerin seksle ilgili yaşadığı korkuların sırrı ortaya çıktı. Bu konular erkekleri mutsuzluğa sürüklüyor. İşte konuya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Google Haberlere Abone ol
Erkekler bu konulardan çok korkuyor: Partnerinin seks korkularını öğrenmek isteyen hemen baksın. Erkeklerin sekste yaşadığı korkular nelerdir?

Erkeklerin seks ile ilgili yaşadığı belli başlı korkular belli oldu. Bu korkular pek çok erkeğin seks hayatının olumsuz yönde etkilenmesine neden oluyor.

Partnerinizin çok fazla düşünceli olduğunu görüyorsanız, aklının ucundan bu konular geçiyor olabilir. İşte erkeklerin sekste yaşadıkları o korkular...

ERKEKLER BU KONULARDAN ÇOK KORKUYOR

Cinsel isteksizlik, uyarılma, orgazm gibi pek çok konu kadın erkek fark etmeksizin kişinin zihninde dolaşan konular arasında yer alırken bu konulara takılı kalmak çoğu zaman cinsel ilişkinin olumsuz yönden etkilenmesine neden olabilmektedir.

Erkeklerin pek çoğu cinsellikte yaşadıkları herhangi bir sorunun uzun soluklu olabileceğini düşünürken, erkeklerin gizliden gizliye korktuğu o seks konuları ortaya çıktı. İşte o konular...

Zaman zaman stres, alınan ilaçlar, yorgunluk gibi faktörler sertleşme probleminin açığa çıkmasına neden olurken pek çok erkek yaşadığı ilk problemde bu durumun kalıcı olabileceğini düşünmektedir.

Erken boşalma, erkeklerin ilk cinsel dönemlerinde normal olarak karşılanırken aynı eş ile uzun süreli ilişkilerde boşalma süresinin uzaması beklenir. Ancak bazı durumlarda erken boşalma durumu ile karşı karşıya kalmak mümkün olurken pek çok erkek bu durumdan fazlasıyla çekinir.

Erkeklerin korkulu rüyalarından bir tanesi de boşalma sayılarıyla alakalıdır. Boşalma sürecinin gerçekleşmesinin ardından yeniden sertleşebilmesi için belli başlı bir sürenin geçmesi beklenir, bu süreçte bazı erkekler kendilerini yetersiz görebilmektedir.

Pek çok erkek her zaman cinsel ilişkiye hazır olmalıyım düşüncesi içerisine girme psikolojisinde bulunsa da esasında doğru zamanda doğru kişiyle seks hayatını başlatmak çok daha sağlıklı bir tercih olacaktır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin