Çörek otuyla karıştırıp yiyin kabızlıktan kurtulun: Bağırsakları tıkır tıkır çalıştıran karışım bulundu. Kabızlık için çörek otu nasıl kullanılır?

Her derde deva olan çörek otu, kabızlık için en etkili doğal kaynaklardan biridir. Ancak çörek otuyla karıştıracağınız bu ürünler, bağırsaklarınızı çalıştırarak kabızlığı bitirmenizi sağlayacak. İşte kabızlığı anında söken çörek otu kürü ve uygulanışı

Google Haberlere Abone ol
Çörek otuyla karıştırıp yiyin kabızlıktan kurtulun: Bağırsakları tıkır tıkır çalıştıran karışım bulundu. Kabızlık için çörek otu nasıl kullanılır? - Resim: 1

Kabızlık, günümüzün beslenme alışkanlıkları nedeniyle en sık karşılaşılan sindirim sistemi sorunlarından biridir. Genellikle yetersiz lifli gıda tüketiminden kaynaklanan kabızlık ayrıca hareketsiz yaşamdan, tuvaleti tutmak, yeme bozukluğu ve stresten kaynaklanır.

Sağlıklı bir yaşamın parçası olan faydalı doğal kürler, kabızlık üzerinde de güçlü etkiler sağlar. Çörek otu kabızlık için en şifalı tohumlardan biri olurken onu bu besinlerle tüketmek, sizi anında tuvalete çıkaracak!

İşte kabızlığı anında bitiren çörek otu kürü...