Çörek otunu balla karıştırıp yiyin o dertten kurtulun: 1 kaşık yemek yetiyormuş. Çörek otu bal karışımının neye faydası vardır?

"Ölüm dışında her derde deva" olarak bilinen çörek otu sayısız faydaya sahip bal ile bir araya gelince, vücudu adeta zıpkına çeviriyor. Bu karışımla hiç olmadığınız kadar sağlıklı olacak ve tüm o sorunlarınızdan kurtulacaksınız. İşte ballı çörek otunun faydaları

Google Haberlere Abone ol
Çörek otunu balla karıştırıp yiyin o dertten kurtulun: 1 kaşık yemek yetiyormuş. Çörek otu bal karışımının neye faydası vardır? - Resim: 1

Çörek otu, 4 bin yıl öncesinden bu yana, özellikle sağlık alanında pek çok farklı amaç için kullanılan en şifalı tohumlardan biridir. Çörek otu; A, C, B1,B2 vitaminleri, selenyum, çinko, magnezyum ve kalsiyumdan zengin olmasıyla, bir dizi yarara sahiptir.

Doğanın en şifalı kaynağı olarak bilinen bal, karbonhidrat, mineraller, protein, vitaminler, organik asit, fenolik bileşikler, enzimler ve serbest amino asitlerle doludur. Tüm bunlar çörek otunun güçlü özellikleriyle birleşince, tam bir şifa deposu oluşturur.

İşte çörek otu ve bal karışımının güçlü faydaları...