Çinliler köpek yiyor, öldürmeyelim ihraç edelim! Ünlü ekonomistten canlı yayında skandal sözler: Sokak hayvanları yasası tartışmasında Murat Muratoğlu canlı yayında öyle şeyler söyledi ki...

Yaptığı ekonomi yorumlarıyla dikkat çeken ünlü ekonomist Murat Muratoğlu, çıktığı canlı yayında sokak hayvanları ile ilgili skandal ifadeler kullandı. Sokak hayvanlarının öldürülmemesi için tartışmalar sürerken Muratoğlu Çin'i örnek göstererek olay bir yorum yaptı. "Çinliler köpek yiyor" diyen Muratoğlu, "Öldüreceğimize Çin'e ihraç edelim, ihracat yapmış oluruz" ifadelerini kullandı.

Çinliler köpek yiyor, öldürmeyelim ihraç edelim! Ünlü ekonomistten canlı yayında skandal sözler: Sokak hayvanları yasası tartışmasında Murat Muratoğlu canlı yayında öyle şeyler söyledi ki...

Yaptığı ekonomi yorumlarıyla dikkat çeken ünlü ekonomist Murat Muratoğlu, çıktığı canlı yayında sokak hayvanları ile ilgili skandal ifadeler kullandı.

Sokak hayvanlarının öldürülmemesi için tartışmalar sürerken Muratoğlu Çin'i örnek göstererek olay bir yorum yaptı. "Çinliler köpek yiyor" diyen Muratoğlu, "Öldüreceğimize Çin'e ihraç edelim, ihracat yapmış oluruz" ifadelerini kullandı. Sokak hayvanları için mücadele eden vatandaşlar ise sosyal medyada büyük tepki gösterdi.

Ebru Baki'nin sunduğu programda skandal ifadeler kullanıldı. Türkiye 3 gün süren görüşmelerin ardından AK Parti ve MHP'li üyelerin oylarıyla kabul edilen 'Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ni tartışırken, ünlü ekonomist Murat Muratoğlu'ndan skandal bir teklif geldi.

"ÇİNLİLER KÖPEK YİYOR"

Canlı yayında konuşan Muratoğlu, "Çinliler köpek yiyor. Sokak hayvanlarını öldüreceğimize Çin’e ihraç edelim. Hem onlar öldürmüş olur, hem ihracat yapmış oluruz. Yalan mı söylüyorum, yemiyorlar mı? Yiyorlar" ifadelerini kullandı.

İzleyiciler gibi programın sunucusu Ebru Baki de bu sözler karşısında şoke oldu. Baki, "Tamam çıkalım bu konudan" diyerek araya girdi. Ekonomist Muratoğlu'nun bu sözleri sosyal medyada tepki çekti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin