Cansu Demirci kimdir, kaç yaşında, nereli? Cansu Demirci eşi kim, ne iş yapıyor?

Bir dönemin efsane dizisi Selena'da Selin karakterine hayat veren Cansu Demirci evlendi. Diziden sonra magazin dünyasında pek yer almayan ve ne yaptığı merak edilen Demirci, oyunculuğa ara verip eğitimi için Almanya'ya gitmişti. Peki, Cansu Demirci kimdir, kaç yaşında, nereli? Cansu Demirci eşi kim, ne iş yapıyor?

Google Haberlere Abone ol
Cansu Demirci kimdir, kaç yaşında, nereli? Cansu Demirci eşi kim, ne iş yapıyor?

Cansu Demirci, Sinem Kobal'ın başrolü canlandırdığı, 2006-2009 yılları arasında atv ekranlarında yayınlanan Selena dizisinde 'Selin' karakterine hayat verdi. Güzelliği ile dikkat çeken oyuncu, uzun zamandır gündemde yer almıyordu. Hayranları tarafından ne yaptığı merakla araştırılan oyuncu, dünya evine girdi. Yaşanan gelişmenin ardından Cansu Demirci'nin kimle evlendiği merak edildi. Peki, Cansu Demirci kimdir, kaç yaşında, nereli? Cansu Demirci eşi kim, ne iş yapıyor?

Cansu Demirci kimdir, kaç yaşında, nereli? Cansu Demirci eşi kim, ne iş yapıyor?

CANSU DEMİRCİ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Cansu Demirci 25 Nisan 1992 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen dizi ve sinema oyuncusudur. St. Georg Avusturya Lisesi ve Ticaret Okulu'ndan 2010 yılında mezun olan Demirci, bale eğitimi alıyor. 2015 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olan Demirci, 2018 yılında, Almanya'da Bremen şehrinde Jacobs Üniversitesi yüksek lisans eğitimini tamamladı. Sihirli Annem adlı dizide konuk oyuncu olarak oyunculuğa başlayan Cansu Demirci, Selena dizisinde Selin Aykar rolünü canlandırdı ve bu rolüyle geniş kitlelerce tanındı.

CANSU DEMİRCİ EŞİ KİM, NE İŞ YAPIYOR?

2014 yılında oyunculuğu bırakan Cansu Demirci, bir süredir birliktelik yaşadığı sevgilisi ile nikah masasına oturdu. Çiftin nikah kareleri, sosyal medyada gündem oldu. Demirci'nin fotoğraflarını gören sosyal medya kullanıcılarından, "'Hiç değişmemiş', 'Hala aynı güzellikte', 'Sonunda yıllar sonra görüntülendi', 'Hep son halini merak etmiştim' gibi yorumlar geldi. Cansu Demirci'nin eşinin adı ve ne iş yaptığı ile ilgili elimizde bir bilgi bulunmuyor. Cansu Demirci, sosyal medya hesabı kullanmıyor.

CANSU DEMİRCİ OYNADIĞI DİZİLER

  • Sihirli Annem-Konuk Oyuncu (2004)
  • Selena-Selin Akar (2006-2009)
  • Adanalı-Zeynep (Konuk Oyuncu-2010)
  • Gurbette Aşk-Maria (Konuk Oyuncu-2014)

CANSU DEMİRCİ OYNADIĞI FİLMLER

  • Sihirli Lamba-Tuğba (2004)
  • Bir Zamanlar Anadolu'da-Cemile (2011)
  • Tercih Form-Çiçek (2014)
Etiketler kimdir selena
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin