Cansu Canan Özgen kimdir, kaç yaşında, nereli? Cansu Canan Özgen hangi kanalda?

Sunucu, gazeteci ve yazar Cansu Canan Özgen, son zamanlarda başarısıyla adından söz ettiren isimler arasında yer alıyor. Birçok kanalda görev yapmış olan ünlü sunucu Özgen'in hayatı merak konusu oldu. Peki, Cansu Canan Özgen kimdir, kaç yaşında, nereli? Cansu Canan Özgen hangi kanalda?

Google Haberlere Abone ol
Cansu Canan Özgen kimdir, kaç yaşında, nereli? Cansu Canan Özgen hangi kanalda?

Dolandırıldığı yönündeki üzücü haberin ardından ünlü sunucu Cansu Canan Özgen'in hayatı araştırma konusu oldu. Sabah'ın haberine göre; banka numaralarından birine benzeyen bir numara tarafından 450 bin TL dolandırıldığı söylenen Cansuz Canan Özgen, durumu fark edince hemen banka yetkililerini aradı. Hesaplarına bloke konulan Özgen, savcılıkta suç duyurusunda bulundu. Başlatılan soruşturmada şüpheli Mustafa A. gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine yollandı. Mustafa A.'ya nitelikli dolandırıcılık suçundan 10 yıl hapsi istemiyle dava açıldı. Yaşanan bu gelişmenin üzerine başarılı sunucu Cansu Canan Özgen'in hayat hikayesi merak edildi. Peki, Cansu Canan Özgen kimdir, kaç yaşında, nereli? Cansu Canan Özgen hangi kanalda?

CANSU CANAN ÖZGEN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Cansu Canan Özgen 23 Eylül 1989 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Anne tarafından Erzurumlu baba tarafından Selanik göçmeni bir aileden gelen Özgen, İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü mezunudur. BJK TV'de başladığı sunuculuk kariyerinde daha sonra Habertürk TV'ye geçen Özgen, burada çalıştığı 2013-2018 yılları arasında haber kuşaklarında sunuculuk yaptı ve ayrıca gizem-strateji ve tarihsel konuların ele alındığı "Öteki Gündem" programı ile ekran karşısına çıktı.

Cansu Canan Özgen kimdir, kaç yaşında, nereli? Cansu Canan Özgen hangi kanalda?

2018'de Habertürk TV'den ayrılarak A Haber Kanalı'na geçerek bir süre hafta sonu haber kuşaklarını sunan Özgen, 2019 yılının başından itibaren aynı yayın grubuna bağlı A Para kanalına geçerek Cuma geceleri yayınlanan "Gündem Dışı" programıyla ekranlara gelmeye devam etti.

1 Ağustos 2019'da A Para kanalından ayrılan Özgen, TV8'e geçerek "8'de Bugün" programıyla ekranlara gelmeye başladı. 2021'de ise "Cansu Canan Özgen'le 40" programını sunmaya başladı.

Sunuculuk kariyeri dışında bireysel olarak ve sanat tarihçisi Talha Uğurluel ile birlikte kitaplar yazıp yayınlayan Cansu Canan Özgen, ayrıca birçok kitap semineri ile fuarda konuşmacı olarak yer aldı.

9 Şubat 2020 tarihinde bir süredir beraber olduğu eski basketbol oyuncusu ve Gaziantepspor basketbol takımı yardımcı antrenörü olan Erden Eryüz ile nişanlandı ve çift bir süre sonra 15 Temmuz 2020 tarihinde evlendi.

CANSU CANAN ÖZGEN HANGİ KANALDA?

Şimdilerde, 'Cansu Canan ile Hayata Dair' programıyla hafta içi her gün 07:00'da tv100 ekranında izleyiciyle buluşuyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin