Canan Karatay'dan bomba limonlu su çıkışı: Her gün 1 bardak limonlu su içmek neye iyi gelir, limonlu suyun faydaları nelerdir?

Canan Karatay'dan limonlu su tüketimine ilişkin önemli açıklama geldi. Her gün 1 bardak içenler pek çok hastalıktan kurtuluyor. Limonlu suyun faydaları nelerdir?

Google Haberlere Abone ol
Canan Karatay'dan bomba limonlu su çıkışı: Her gün 1 bardak limonlu su içmek neye iyi gelir, limonlu suyun faydaları nelerdir? - Resim: 1

Dönem dönem ezber bozan açıklamalarıyla gündeme gelen Canan Karatay'dan bir açıklama daha geldi. Zaman zaman herkesin tükettiği içeceklerden bir tanesi olan limonlu suya değinen Karatay, limonlu su tüketimine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

C vitamini açısından zengin limonun, su ile buluşmasıyla her gün 1 bardak olacak şekilde tüketilmesi gerektiği söylenirken, Karatay limonlu su tüketimi için şu sözleri söyledi. 

''Limonlu su, bağırsakların aktif çalışmasına yardımcı olarak sindirimi kolaylaştırır ve düzenli tüketildiğinde yağ yakma özelliği gösterir.

Sabah aç karnına limonlu su tüketildiğinde, kilo vermek için birikmiş ödemler idrar yoluyla dışarı atılır. Limonlu su, metabolizmayı hızlandırarak fazlalık yağlarınızdan kısa zamanda kurtulmanıza yardımcı olur.

Limonlu su, metabolizmayı hızlandırarak fazlalık yağlarınızdan kısa zamanda kurtulmanıza yardımcı olur."

Limonlu suyun insan sağlığı üzerindeki etkilerini şu şekilde sıralayabiliriz...