Büyük tehlikeye dikkat çekti anne ve babaları uyardı. İslam Memiş'ten dikkat çeken uyarı

Anne ve babalar dikkat... Ekonomi ve yatırım konusunda yaptığı tavsiyelerle bilinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bu kez de ebeveynlere çok acil uyarılarda bulundu. "Çok dikkat edelim. Gördüm, şahit oldum, test ettim." diyen Memiş, "Evlatlarımız için 2 konuya çok dikkat etmemiz gerekli. Kaçırılma ve sosyal medya Kaçırılma" diyerek önemli iki konuya dikkat çekti.

Google Haberlere Abone ol
Büyük tehlikeye dikkat çekti anne ve babaları uyardı. İslam Memiş'ten dikkat çeken uyarı

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, ekonomiyle ilgili paylaşımların yanında bazen sosyal meselelerle ilgili de uyarılarda bulunuyor.

Memiş son olarak çocuk kaçırılması ve çocuklar üzerinden yapılan dolandırıcılığa dikkat çekti ve "Çok dikkat edelim. Gördüm şahit oldum test ettim" diyerek ebeveynlere uyarıda bulundu.

İşte Memiş'in sosyal medya üzerinde yaptığı o uyarılar...

Evlatlarımız için 2 konuya çok dikkat etmemiz gerekli:

1- Kaçırılma 2- Sosyal medya Kaçırılma:

Bir çok ülkede çocuk kaçırılma olaylarında ciddi artışlar yaşandığı gözlenlenmektedir. Organ, satış ve fuhuş. Özellikle yaz aylarının gelmesiyle beraber çocukların dışarda daha çok vakit geçirmesi, kalabalık yerlerde ve AVM’lerde risk yükseliyor.

Sosyal medya: Dünyada yaygın olarak BOT ÇİFTLİKLERİ kuruluyor (sahte hesap) bu sahte hesaplar üzerinden çocuklara link yollanıyor. Linki tıklayan çocuk üzerinden kredi kartı dolandırıcılığı, taciz ve kaçırılma riski ile karşı karşıya kalıyorlar. Görev ve sorumluluk anne ve babalarda! Çok dikkat edelim. Gördüm, şahit oldum, test ettim.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin