"Bu yıl da yağladık bekliyoruz" diye belediyenin sosyal medya hesabından paylaşım yaptılar!

X platformu üzerinden yaptığı paylaşımlarla büyük bir takipçi sayısına ulaşan Datça Belediyesi, son yaptığı paylaşımla pes artık dedirtti. Belediyenin resmi hesabı üzerinden "Bu yıl da yağladık bekliyoruz. Ama bu yıl boyunu uzattık biraz" şeklinde paylaşım yapıldı. Paylaşım tepki çekince belediye hesabı bir paylaşım daha yaptı.

Google Haberlere Abone ol
"Bu yıl da yağladık bekliyoruz" diye belediyenin sosyal medya hesabından paylaşım yaptılar!

X platformu üzerinden yaptığı paylaşımlarla büyük bir takipçi sayısına ulaşan Datça Belediyesi, son yaptığı paylaşımla pes artık dedirtti. Belediyenin resmi hesabı üzerinden "Bu yıl da yağladık bekliyoruz. Ama bu yıl boyunu uzattık biraz" şeklinde paylaşım yapıldı. Söz konusu paylaşıma sosyal medyadan büyük tepki gösterildi.

X platformunun en renkli hesaplarından biri olan ve yaptığı esprili paylaşımlarla, kullanıcılarla da kurduğu iletişimle büyük bir takipçi hesabı yakalayan Datça Belediyesi'nin son yaptığı paylaşım tepki çekti.

Bir tekne fotoğrafı kullanılarak yapılan paylaşımda, "Bu yıl da yağladık, bekliyoruz. Ama bu yıl boyunu uzattık biraz" ifadeleri kullanıldı. 700 bine yakın görüntülemeye ulaşan paylaşımı komik bulan da olurken çok sayıdaki kullanıcı da tepki gösterdi.

"Bu yıl da yağladık bekliyoruz" diye belediyenin sosyal medya hesabından paylaşım yaptılar!

Gösterilen sert tepkiler üzerine paylaşımdan saatler sonra Datça Belediyesi hesabından bir paylaşım daha yapıldı. "Yağladık bekliyoruz" mesajına tepki gösterenleri "fesatlıkla" suçlayan hesaplan yapılan paylaşım şöyle: 

"Bazı fesatça yorumları üzülerek okuduk. Sizce bir kuş bulununca ne yapılması gerektiğini paylaşacak kadar naif bir hesap, imalı yazmış olabilir mi? Sadece soruy..."

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin