Bu tüyoları okumadan yatağa girmeyin: Seks süresini uzatmanın sırrı bulundu. Cinsel ilişki süresini uzatmak için ne yapmalı?

Cinsel ilişki süresinin uzun olması hem fiziksel hem de duygusal tatmin açısından önem taşıdığı için, partnerlerin en çok dikkat ettiği unsurlardan biri arasında yer alıyor. Bu etkili tüyolarla cinsel ilişki sürenizi uzatabilir ve seks hayatınıza yeni bir soluk getirebilirsiniz...

Google Haberlere Abone ol
Bu tüyoları okumadan yatağa girmeyin: Seks süresini uzatmanın sırrı bulundu. Cinsel ilişki süresini uzatmak için ne yapmalı?

Dünyada pek çok erkeğin cinsel ilişki süresi 1,5 ile 7 dakika arasında değişiyor. Ancak büyük bir kısmı 2 dakika veya daha az kısa süre içerisinde boşalıyor.

Bu noktada cinsel tatmin önemli olduğundan, cinsel ilişki süresini uzun tutmak partnerler için büyük bir önem taşıyor.

Cinsel ilişki süresinin uzun olması hem fiziksel hem de duygusal tatmin açısından önemlidir. Uzun süreli cinsel ilişki, her iki partnerin de orgazma ulaşma olasılığını artırır.

Özellikle kadınlar için, yeterli ön sevişme ve uzun süreli ilişki, cinsel tatminin anahtarı olabilir. Ayrıca uzun süreli ilişki, her iki partnerin de cinsel deneyimden daha fazla zevk almasını ve daha yüksek bir cinsel tatmin düzeyine ulaşmasını sağlar.

Bu etkili tüyolar sayesinde cinsel ilişki süresini uzatarak seks yaşamınıza yeni bir soluk getirebilirsiniz...

CİNSEL İLİŞKİ SÜRESİNİ UZATAN TÜYOLAR

Cinsel ilişki süresini uzatmak için birtakım yöntemlere başvurmak, çoğu kişinin muzdarip olduğu konulardan biridir.

Uzman Klinik Psikolog Mehmet Başkak'a göre cinsel ilişki süresini uzatan birkaç tane etkili yöntemler mevcuttur.

Öncelikle cinsel ilişki öncesi erkekler mutlaka mastürbasyon yapmalı. Cinsel ilişkiden 1-2 saat önce yapılan mastürbasyon, erken boşalmayı önler.

Ancak cinsel ilişkiden 10-15 dakika kadar önce mastürbasyon yapmamaya özen gösterin. Çünkü ikinci kez sertleşme olmayabilir.

Bu tüyoları okumadan yatağa girmeyin: Seks süresini uzatmanın sırrı bulundu. Cinsel ilişki süresini uzatmak için ne yapmalı?

Cinsel ilişki süresini uzatmak için uygulayabileceğiniz bir diğer yöntem, erkeğin boşalmasını geciktirmeyi denemektir.

Cinsel ilişki sırasında erkekler tam boşalma noktasına geldiği anda, durup 1 dakika kadar bekleyip ardından devam etmelidir.

Cinsellik üzerine araştırmalar yapan Dr. Ian Kerner'a göre; herkesin bir "geri dönülemez orgazm olma noktası" ya da "boşalmanın kaçınılmaz olduğu anı" vardır.

Bu ana ulaşmadan bir süre durmayı başardığınızda, partneriniz vücuduna orgazm olma noktasını geciktirmeyi öğretir ve bu arada da siz orgazma ulaşabilirsiniz.

Bu tekniği uygulayarak cinsel heyecanın zirveye ulaşmadan önce durarak ve ardından yeniden başlayarak kontrol kazanmayı sağlarsınız.

Tüm bunların yanı sıra cinsel yaşamınıza renk katmak ve alışkanlıkların dışına çıkmak da seks süresini uzatacaktır.

Bunun için rutin hale gelen pozisyonlardan vazgeçebilirsiniz. Yeni pozisyonlar deneyerek partnerinizin cinsel dayanıklılık süresini artırabilirsiniz.

Cinsel ilişki süresini uzatmak için Kegel egzersizleri yapmak da faydalıdır. Bu egzersizler, kontrolü artırarak erken boşalmayı önlemeye yardımcı olur.

Nefes kontrolü de önemlidir; derin ve yavaş nefes almak, heyecan seviyesini düşürerek sürenin uzamasına katkı sağlar.

Partnerle iletişim kurmak ve yavaşlamak da faydalıdır. İlişki sırasında tempo ve pozisyon değişiklikleri, daha uzun süre dayanmayı kolaylaştırır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin