Bu öneriler partnerinizi baştan çıkaracak: Kadınlar bu kez top sizde. İşte baştan çıkarıcı olmanın altın vuruşu

Partnerinizi baştan çıkaracak önemli tüyolar geldi. Bu tüyolar ile hem kendinizi keşfedebilecek hem de partnerinize unutulmayacak anlar yaşatabileceksiniz. İşte o altın değerindeki tüyolar...

Google Haberlere Abone ol
Bu öneriler partnerinizi baştan çıkaracak: Kadınlar bu kez top sizde. İşte baştan çıkarıcı olmanın altın vuruşu

Partnerinizi baştan çıkarabileceğiniz önemli tüyolar geldi. Bu tüyolar sayesinde hem kendi bedeninizi çok daha iyi tanıyabilecek hem de partnerinizle birlikte unutulmayacak anlar yaşayabileceksiniz.

İşte partnerinizi baştan çıkaracak o önemli tüyolar...

BU TÜYOLAR TÜM SEKS HAYATINIZI DEĞİŞTİRECEK

Cinsel haz, erkekler için son derece basit bir konu gibi görülse de esasında kadınlar bu konuyu açık bir şekilde partnerleriyle dahi konuşamıyorlar. 

Kendinini cinsel manada keşfetmemiş pek çok genç bulunuyorken, esasında sağlıklı bir cinsel hayatın en önemli unsuru doğru bir iletişim şeklinden geçiyor demektir.

Partnerinizle hemen her konuyu açık bir şekilde konuşabileceğiniz bir cinsel ilişki hem sizin hem de partnerinizin çok daha özgüvenli olmasını sağlayacaktır. Bunun yanı sıra cinsel ilişkinizin seksepalitesini arttırabilmek için bu tüyolara dikkat edin;

Başta hemen her kadın kendi vücudunu kesinlikle tanıması gerekir. Nelerden hoşlandığını, hangi durumların kendisini etkilediğini bilmesi partnerini o doğrultuda yönlendirebilmesi amacıyla önemlidir.

Kadınlar için doğru uyarılmaz, orgazm olabilmeleri için önemlidir. Partnerinizle cinsel ilişkiye girmeden evvel ön sevişmeyi uzun tutmayı ihmal etmeyin.

Farklı pozisyonlar denemekten kesinlikle kaçınmayın. Yeni tatlar yeni heyecanlar seks hayatınızı güçlendirecektir.

Anda kalmayı tüm stres ve sıkıntılardan o an içerisinde uzaklaşmayı muhakkak iyi başarmanız gerekir. Aksi taktirde yaşadığınız seks tek taraflı kalacaktır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin