Bu karışımdan bir kaşık alan düz duvara tırmanır: Libidoyu arşa çıkaran o kür bulundu. Seks yapmadan evvel 1 kaşık mutlaka yiyin

Bu karışımdan bir kaşık yiyenlerin seks hayatı güzelleşecek. Libidoyu arttıran mucize kürün sırrı bulundu. Yatağa geçmeden evvel bu karışımdan yemeyi ihmal etmeyin...

Google Haberlere Abone ol
Bu karışımdan bir kaşık alan düz duvara tırmanır: Libidoyu arşa çıkaran o kür bulundu. Seks yapmadan evvel 1 kaşık mutlaka yiyin

Cinsel ilişkinin sağlıklı ve aktif şekilde ilerlemesini sağlayacak birbirinden farklı pek çok etmen bulunuyorken, libidonun yükselişe geçmesini sağlayabilmek için bu kürü tüketmeyi ihmal etmeyin.

Hazırlayacağınız bu kür sayesinde libido seviyeniz yükselişe geçerken, seks hayatınız güzelleşecek. İşte seks hayatınızı güzelleştirecek o libido yükseltici kür...

BU KÜR LİBİDOYU ARŞA ÇIKARIYOR

Cinsel ilişkinin sağlıklı ve aktif şekilde ilerlemesini sağlayabilmek için uygulanması gereken belli başlı unsurlar bulunmaktadır.

Bu unsurların başında partnerlerin birbirlerine hemen her konuda açık bir şekilde konuşabilmesi gelirken, bunun yanı sıra libido yükseltici belli başlı gıdaların tüketilmesi önemlidir.

Libidonun artmasını sağlayabilmek için 250 gram kuru inciri güzelce yıkayın. Ardından incirleri kurutun. Kuruyan incirleri dilimleyin ve kavanozun içerisine alın.

İncirlerin üzerini tamamıyla geçecek şekilde zeytinyağını ilave edin ve kavanozun kapağını güzelce kapatın.

Bu karışımı karanlık ve serin bir yerde 4-5 gün kadar bekletin. 5 günlük bekleme süresinden sonra aç karnına 1 kaşık olacak şekilde tüketebilirsiniz.

 

İbn-i Sina'nın yıllar evvel önerdiği bu reçete cinsel isteğin artmasına yardımcı olurken aynı zamanda cinsel gücün yükselmesine de yardımcı olduğu biliniyor.

DİKKAT: Bu haber genel bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yan etkiyle karşılaşmamak adına uygulamadan önce mutlaka uzmanınıza danışın.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin